120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Kényeztesse magát egy jól megérdemelt pihenéssel egy kényelmes női hosszú pizsamanadrágban, amely tökéletes a kandalló melletti pihentető estékhez, a hűvös éjszakákhoz vagy a hétvégi ágyban elfogyasztott reggelikhez. Ne várjon semmire, bújjon egy meleg pizsamába, főzzön egy forró teát és ne adjon esélyt a tél goromba hangulatának! Amint beköszö...

Kényeztesse magát egy jól megérdemelt pihenéssel egy kényelmes női hosszú pizsamanadrágban, amely tökéletes a kandalló melletti pihentető estékhez, a hűvös éjszakákhoz vagy a hétvégi ágyban elfogyasztott reggelikhez. Ne várjon semmire, bújjon egy meleg pizsamába, főzzön egy forró teát és ne adjon esélyt a tél goromba hangulatának! Amint beköszöntenek a nyári hőségek, találjon helyet a rövid ujjú szatén pizsamának, amely hűsítő érzést és tökéletes légáteresztést biztosít. 

Aludjon pihe-puha gyapjún

Az éjszakai viselet kiválasztásában nagy szerepet játszanak az olyan természetes anyagok, mint a pamut és a bambuszszál, amelyek kiválóan felszívják az izzadságot, légáteresztőek és az érzékeny bőrűek számára is alkalmasak. Különösen népszerűek az alacsony lycra-tartalmú pamutból készült pizsamák, amelyek nemcsak puha és könnyed érzést biztosítanak, hanem garantálják a kényelmes érzést a hidegebb éjszakákon is. Ugyanezen okból válassza a flanelt, amely nagyon rugalmas, puha és kellemes melegséget áraszt. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

23 tételből 1–23
23 tételből 1–23