120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Nedeto.hu - rólunk

Kik vagyunk mi?

2007 óta foglalkozunk online értékesítéssel, amikor két főiskolai hallgató ambíciója volt, hogy saját vállalkozást indítson. A fontos áttörés 2012-ben következett be, amikor megvásároltuk a trenyrkarna.cz webáruházat, amelyet a Cseh Köztársaság legnagyobb férfi fehérnemű webáruházává építettünk. A férfi fehérneműk mellett női és gyermek alsóneműket is árulunk, így mindenki számára találunk valamit, és kényelmesen, otthonról vásárolhat az egész család számára. Jelenleg a Nedeto márkanév alatt terjeszkedünk más országokban is: Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Németországban és Ausztriában. Az első 40 darab rövidnadrágos vásárlásból mára körülbelül 350 000 darab fehérneműre nőtt a készletünk. Több mint 45 márkát kínálunk. Prágai professzionális raktárunkban mindent raktáron tartunk, és készen állunk arra, hogy azonnal kiszállítsuk új kedvenc darabjait.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Mi kínáljuk a férfiak számára a minőségi fehérneműk legnagyobb választékát, de a hölgyek és gyermekek számára készült választékunkkal sem vagyunk messze mögötte. Büszkék vagyunk vevőbarát kiszolgálásunkra és a csomagok villámgyors kiszállítására. Amit nálunk rendel, azt még aznap elküldjük. A rövidnadrágokat S-es mérettől 10XL-es méretig kínáljuk, minden általunk kínált termék raktáron van. A 20.580 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást kap.

Vásárlás az otthon kényelméből kockázat nélkül

Termékeinket kényelmesen, a kanapéjáról rendelheti meg, és mindent otthon felpróbálhat. Ha valamelyik termék nem passzol, az sem baj. Visszaküldheted a termékeket és mi visszatérítjük a pénzed. Nem kell sietni a termékek visszaküldésével, mivel 120 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje a termékeket.

Márkáink Styx és Nedeto

2018-ban a Styx márkát felvásároltuk. A Styx termékek prémium minőséggel és teljes körű gyártással büszkélkedhetnek, játékos témákkal. A Styx márka minden egyes darabját kézzel ellenőrizzük a szigorú minőségi követelmények betartása érdekében. 2020-ban megalapították a Nedeto saját márkát. A Nedeto fehérneműk visszafogottabbak és konzervatívabbak, ellentétben a Styx játékos termékeivel. Alapszínekben kínálják.

Segítünk

Vállalkozásként igyekszünk segíteni ott, ahol szükség van rá. Fuck Cancer rövidnadrágokat árulunk, amelyek bevétele a rák elleni küzdelem támogatására megy. Támogatjuk az árvaházakban élő gyerekeket, részt veszünk jótékonysági rendezvényeken, és törődünk a környezettel. Mi vagyunk az egyik zöld logóval rendelkező üzlet. Az ezzel a logóval rendelkező üzletek nem közömbösek a mai világ környezeti és társadalmi problémái iránt. Ezért olyan tudatos megközelítést választanak, amely a fenntartható működésen alapul, etikus az alkalmazottakkal és a vásárlókkal szemben, és környezetbarát.

Nedeto.hu csapata


Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.