120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Nedeto.hu - rólunk

Kik vagyunk mi?

2007 óta foglalkozunk online értékesítéssel, amikor két főiskolai hallgató ambíciója volt, hogy saját vállalkozást indítson. A fontos áttörés 2012-ben következett be, amikor megvásároltuk a trenyrkarna.cz webáruházat, amelyet a Cseh Köztársaság legnagyobb férfi fehérnemű webáruházává építettünk. A férfi fehérneműk mellett női és gyermek alsóneműket is árulunk, így mindenki számára találunk valamit, és kényelmesen, otthonról vásárolhat az egész család számára. Jelenleg a Nedeto márkanév alatt terjeszkedünk más országokban is: Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Németországban és Ausztriában. Az első 40 darab rövidnadrágos vásárlásból mára körülbelül 350 000 darab fehérneműre nőtt a készletünk. Több mint 45 márkát kínálunk. Professzionális raktárunkban mindent raktáron tartunk, és készen állunk arra, hogy azonnal kiszállítsuk új kedvenc darabjait.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Mi kínáljuk a férfiak számára a minőségi fehérneműk legnagyobb választékát, de a hölgyek és gyermekek számára készült választékunkkal sem vagyunk messze mögötte. Büszkék vagyunk vevőbarát kiszolgálásunkra és a csomagok villámgyors kiszállítására. Amit nálunk rendel, azt még aznap elküldjük. A rövidnadrágokat S-es mérettől 10XL-es méretig kínáljuk, minden általunk kínált termék raktáron van. A 20.580 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást kap.

Vásárlás az otthon kényelméből kockázat nélkül

Termékeinket kényelmesen, a kanapéjáról rendelheti meg, és mindent otthon felpróbálhat. Ha valamelyik termék nem passzol, az sem baj. Visszaküldheted a termékeket és mi visszatérítjük a pénzed. Nem kell sietni a termékek visszaküldésével, mivel 120 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje a termékeket.

Márkáink Styx és Nedeto

2018-ban a Styx márkát felvásároltuk. A Styx termékek prémium minőséggel és teljes körű gyártással büszkélkedhetnek, játékos témákkal. A Styx márka minden egyes darabját kézzel ellenőrizzük a szigorú minőségi követelmények betartása érdekében. 2020-ban megalapították a Nedeto saját márkát. A Nedeto fehérneműk visszafogottabbak és konzervatívabbak, ellentétben a Styx játékos termékeivel. Alapszínekben kínálják.

Segítünk

Vállalkozásként igyekszünk segíteni ott, ahol szükség van rá. Fuck Cancer rövidnadrágokat árulunk, amelyek bevétele a rák elleni küzdelem támogatására megy. Támogatjuk az árvaházakban élő gyerekeket, részt veszünk jótékonysági rendezvényeken, és törődünk a környezettel. Mi vagyunk az egyik zöld logóval rendelkező üzlet. Az ezzel a logóval rendelkező üzletek nem közömbösek a mai világ környezeti és társadalmi problémái iránt. Ezért olyan tudatos megközelítést választanak, amely a fenntartható működésen alapul, etikus az alkalmazottakkal és a vásárlókkal szemben, és környezetbarát.

Nedeto.hu csapata