120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő


Leilieve fehérnemű


A Leilieve cég 1961-ben Modene-ben jött létre, amikor egy nagyon fiatal és ambiciózus Manicardi nevű nő, miután némi tapasztalatot szerzett az alsónemű gyártása terén, úgy döntött hogy a férjével, Sergióval céget alapít.


Ez az olasz márka különösen büszke azon a termékeire, amelyek az olyan modern és dinamikus nők számára készülnek, akik adnak az új trendekre, valamint a kényelemre és komfortra törekednek. A Leilieve első osztályú szöveteket, innovatív anyagokat, gondos tervezést kínál, és természetesen gondoskodik arról, hogy minden darab tökéletesen illeszkedjen viselőjéhez.

Kedvenc kategóriák

Semmilyen termék sem származik ettől a gyártótól.

Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.