120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan gyermek fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és minőségi anyagból készült? Nálunk, a nedeto.hu-n lányoknak és fiúknak egyaránt talál gyermek boxeralsót, melyeket Csehországban varrnak, 100% pamutból. Ennek köszönhetően nagyon könnyűek, kellemes érzést biztosítanak és remek választás még az érzékeny gyermekbőrnek is. Mindemellett fiú ...

Olyan gyermek fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és minőségi anyagból készült? Nálunk, a nedeto.hu-n lányoknak és fiúknak egyaránt talál gyermek boxeralsót, melyeket Csehországban varrnak, 100% pamutból. Ennek köszönhetően nagyon könnyűek, kellemes érzést biztosítanak és remek választás még az érzékeny gyermekbőrnek is. Mindemellett fiú fecske alsónadrágok, gyerek boxeralsók valamint gyerek melltartók és kislány bugyik is várják kínálatunkban.

Hogyan válasszon fehérneműt gyerekeknek?

A fehérnemű közvetlenül érintkezik az érzékeny gyermekbőrrel, ezért a kiválasztásakor figyeljen oda a használt anyagok minőségére. A gyermek fehérnemű fiúknak és lányoknak légáteresztő, kellemes tapintású és hipoallergén kell legyen, hogy ne okozzon allergiás reakciót. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült ruhák a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Ellenben a sportra alkalmas ruha elasztikus, ellenálló, nem engedi át a szagokat és jól elvezeti az izzadságot – ahogyan ezt a merinó gyapjú vagy a szintetikus anyagok is teszik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

269 tételből 1–30
az oldalt
269 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.