Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Melyik bőr a legérzékenyebb? A kisbaba! Ezért olyan alsóneműt érdemelnek, amely nem okoz dörzsölődést, bőrpírt, pattanásokat vagy egyéb allergiás reakciókat. A gyermekeknek az alsóneműnek olyannak kell lennie, mint egy második bőr. Alkalmazkodniuk kell a futáshoz, az ugráláshoz, de a gyerekverekedésekhez is (különösen a fiúknak). Tudtad, hogy gy...

Melyik bőr a legérzékenyebb? A kisbaba! Ezért olyan alsóneműt érdemelnek, amely nem okoz dörzsölődést, bőrpírt, pattanásokat vagy egyéb allergiás reakciókat. A gyermekeknek az alsóneműnek olyannak kell lennie, mint egy második bőr. Alkalmazkodniuk kell a futáshoz, az ugráláshoz, de a gyerekverekedésekhez is (különösen a fiúknak). Tudtad, hogy gyermek alsóneműt kedvezményesen vásárolhatsz? Olcsó, mégis minőségi gyermek alsóneműt kínálunk.

Kényelmes fehérnemű fiúknak és lányoknak

A legnépszerűbb stílusokban kínálunk alsóneműt fiúknak. A rövidnadrágot, a rövidnadrágot vagy a boxert részesíti előnyben? A lányoknak szánt fehérneműk között nemcsak klasszikus bugyikat, hanem kényelmes rövidnadrágokat is talál. A lányoknak szánt rövidnadrágok mostanában megmozgatják a világot. Képzeld el, hogy az utódaid ugyanabban a rövidnadrágban játszanak. Hát nem aranyos? Csak testvéri harmónia.


A gyerekek szeretik a színeket és a játékos nyomatokat. A lányok fehérneműi, de a cseh Styx márka és a szlovák Dedoles fiú alsóneműi is felkeltik a kíváncsiságukat. Nem kell többé a napi fárasztó öltözködéssel bajlódnia, a gyerekek azonnal felveszik az alsóneműt. A gyermekek számára a tervezés az első. A szülőknek azonban elsősorban az anyagra és az illeszkedésre kell figyelniük. A legkellemesebb baba alsónemű pamutból készül. A vágások kifinomultak, hogy a babát sehol ne fojtogassák, és abszolút szabadságot hagyjanak neki. A kategóriában a legkényelmesebb pizsamákat és zoknikat is megtalálja.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

494 tételből 1–30
az oldalt
494 tételből 1–30