Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Viseljen olyan férfi alsóneműt, amely ötvözi az igényes kialakítást a kényelmes viselettel. Néhány darabot még nagy kedvezménnyel is kifoghatsz. Igen, igen, igen: Nézd, Törp! Nézd! A minőségi fehérnemű minden férfi ruhatárának alapdarabja. Ne kössön kompromisszumot a választáskor. Fogadjon a bevált anyagokra, amelyeket a bőre szeretni fog, valam...

Viseljen olyan férfi alsóneműt, amely ötvözi az igényes kialakítást a kényelmes viselettel. Néhány darabot még nagy kedvezménnyel is kifoghatsz. Igen, igen, igen: Nézd, Törp! Nézd! A minőségi fehérnemű minden férfi ruhatárának alapdarabja. Ne kössön kompromisszumot a választáskor. Fogadjon a bevált anyagokra, amelyeket a bőre szeretni fog, valamint a világ és a cseh nevek bevált márkáira. Van már a fiókjában a Calvin Klein luxusmárka fehérneműje?

Dizájner alsónemű férfiaknak, akik minőséget akarnak

Egyszínű alsónemű, ez az alap. Bármilyen alkalomra viselheti. Elegáns, időtálló, diszkrét és mindig profinak érzi magát. Az amerikai Tommy Hilfiger márka például éppen ilyen alsóneműt kínál a férfiak számára. Ha inkább cseh fehérneműket szeretne, akkor a Trenýrkárnához tartozó fiatal cseh márkához, a Nedeto márkához nyúljon. Kínálatában főként egyszínű darabokat vagy egyszínű fehérneműket találhat, finom mintával. A férfi alsónemű-kínálat azonban vidám és játékos darabokat is tartalmaz. Például a Styx és a Dedoles rövidnadrágjai és boxeralsói igazi élményt nyújtanak.


A legkényelmesebb alsónemű pamutból vagy pamut és elasztán keverékéből készül. Az elasztánnak köszönhetően a pamut rugalmasabbá válik, így a fehérnemű tökéletesen alkalmazkodik az alakjához. A pamut a természetes anyag, amely a legkényelmesebb a bőr számára.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3165 tételből 1–30
az oldalt
3165 tételből 1–30