120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Viseljen olyan férfi alsóneműt, amely ötvözi az igényes kialakítást a kényelmes viselettel. Néhány darabot még nagy kedvezménnyel is kifoghatsz. Igen, igen, igen: Nézd, Törp! Nézd! A minőségi fehérnemű minden férfi ruhatárának alapdarabja. Ne kössön kompromisszumot a választáskor. Fogadjon a bevált anyagokra, amelyeket a bőre szeretni fog, valam...

Viseljen olyan férfi alsóneműt, amely ötvözi az igényes kialakítást a kényelmes viselettel. Néhány darabot még nagy kedvezménnyel is kifoghatsz. Igen, igen, igen: Nézd, Törp! Nézd! A minőségi fehérnemű minden férfi ruhatárának alapdarabja. Ne kössön kompromisszumot a választáskor. Fogadjon a bevált anyagokra, amelyeket a bőre szeretni fog, valamint a világ és a cseh nevek bevált márkáira. Van már a fiókjában a Calvin Klein luxusmárka fehérneműje?

Dizájner alsónemű férfiaknak, akik minőséget akarnak

Egyszínű alsónemű, ez az alap. Bármilyen alkalomra viselheti. Elegáns, időtálló, diszkrét és mindig profinak érzi magát. Az amerikai Tommy Hilfiger márka például éppen ilyen alsóneműt kínál a férfiak számára. Ha inkább cseh fehérneműket szeretne, akkor a Trenýrkárnához tartozó fiatal cseh márkához, a Nedeto márkához nyúljon. Kínálatában főként egyszínű darabokat vagy egyszínű fehérneműket találhat, finom mintával. A férfi alsónemű-kínálat azonban vidám és játékos darabokat is tartalmaz. Például a Styx és a Dedoles rövidnadrágjai és boxeralsói igazi élményt nyújtanak.


A legkényelmesebb alsónemű pamutból vagy pamut és elasztán keverékéből készül. Az elasztánnak köszönhetően a pamut rugalmasabbá válik, így a fehérnemű tökéletesen alkalmazkodik az alakjához. A pamut a természetes anyag, amely a legkényelmesebb a bőr számára.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3158 tételből 1–30
az oldalt
3158 tételből 1–30