120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Uraim, fürdőruhát fel! Napsütés, forróság és víz... a nyár végre újra itt van és Önöknek új fürdőruhára lenne szükségük? Akkor jó helyen jár. Az új fürdőruha kollekcióval férfi fürdőruhák gazdag választéka érkezik, különböző szabással és rengeteg színben! Találja meg az igazit erre a nyárra Ön is! Milyen is az? Fürdőruha és rövidnadrág egyben...

Uraim, fürdőruhát fel! Napsütés, forróság és víz... a nyár végre újra itt van és Önöknek új fürdőruhára lenne szükségük? Akkor jó helyen jár. Az új fürdőruha kollekcióval férfi fürdőruhák gazdag választéka érkezik, különböző szabással és rengeteg színben! Találja meg az igazit erre a nyárra Ön is! Milyen is az? Fürdőruha és rövidnadrág egyben? Tökéletes kombináció férfiaknak! Így nem kell állandóan fürdőnadrágba öltöznie. Használja ki a férfi fürdőruhák kínálta lehetőséget. Elég, hogy megszáradjon és már mehet is haza. Semmi átöltözés, semmi tartalék ruha és a vele járó nehézség. Egyszerű és nyugodt vízparti pihenés. Praktikusak, laza szabásúak és a viselőjüknek biztosított tökéletes kényelem miatt nagyon népszerűek. Bármilyen korosztályú vagy testalkatú férfinak ideálisak. Különböző szárú fürdőnadrágokat kínálunk. Válassza ki azt a hosszt, amely kényelmes és illik a testalkatához. Combközépig és térdig érő nadrágszárak közül választhat!

Férfi fürdőnadrágok a maximális kényelemért

A kínálatunkból választott férfi fürdőnadrág sosem fogja korlátozni Önt. Ezért olyan népszerűek és az utóbbi szezonokban nagyon keresettek. Felejtse el a tapadós, boxeralsó stílusú fürdőnadrágokat. Helyezze előtérbe a kényelmet és a gyakorlatiasságot. Önre várnak a nedeto.hu webáruházban!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

62 tételből 1–30
az oldalt
62 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.