120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A minőségi fehérneműre nem kell ezreket költenie – tekintse meg az akciós férfi fehérneműket, boxeralsókat és alsónadrágokat. Kedvenc termékeit nálunk most akár 80% kedvezménnyel, vagy remek áron elérhető gazdaságos kiszerelésben szerezheti be. A ruha- és fehérnemű kiárusítás a kifutó termékek utolsó elérhető méreteit vagy mintáit tartalmazza, ...

A minőségi fehérneműre nem kell ezreket költenie – tekintse meg az akciós férfi fehérneműket, boxeralsókat és alsónadrágokat. Kedvenc termékeit nálunk most akár 80% kedvezménnyel, vagy remek áron elérhető gazdaságos kiszerelésben szerezheti be. A ruha- és fehérnemű kiárusítás a kifutó termékek utolsó elérhető méreteit vagy mintáit tartalmazza, ezért ne habozzon és szerezze be még ma. A kedvezmény nemcsak férfi boxeralsókra és alsónadrágokra, hanem a férfi zoknikra is érvényes.

Az alap a minőségi anyag

Lepje meg magát és partnerét is. Frissítse fel a ruhatárát minőségi és kényelmes fehérneműkkel. Figyeljen oda az anyag kiválasztáskor, hogy maximálisan kényelmes viseletet biztosítson, légáteresztő és elasztikus legyen. A hétköznapi viselethez remekül illenek a pamutból, bambuszból vagy modálból készült férfi alsónadrágok és boxeralsók. Ezek természetes anyagok, amik nem irritálják a bőrt és kényelmes viselni őket. Sportoláshoz azonban műszálat vagy merinó gyapjút válasszon, ezek hatékonyan elvezetik az izzadtságot és nem engedik át a kellemetlen szagokat. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

11 tételből 1–11
11 tételből 1–11
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.