Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A menstruációs bugyi a menstruáció egyik ökológiai segédeszköze. Egyedi a szabásuk, a kivitelezésük és különösen a nedvszívó rétegük, amely képes megbirkózni a különböző erősségű menstruációval. Az abszorpciós réteg biztosítja, hogy a folyadék ne szivárogjon oda, ahová nem kellene. Ez a segédeszköz segít abban, hogy kényelmesen és biztonságban é...

A menstruációs bugyi a menstruáció egyik ökológiai segédeszköze. Egyedi a szabásuk, a kivitelezésük és különösen a nedvszívó rétegük, amely képes megbirkózni a különböző erősségű menstruációval. Az abszorpciós réteg biztosítja, hogy a folyadék ne szivárogjon oda, ahová nem kellene. Ez a segédeszköz segít abban, hogy kényelmesen és biztonságban érezze magát a menstruáció alatt. Nincs szag vagy kellemetlen érzés a bőrön.

Menstruációs bugyi minden nőnek

Ez a menstruációs segédeszköz bármilyen erős menstruáció esetén használható. Csak válassza ki a megfelelő dizájnt. Kínálunk menstruációs bugyikat könnyű, erős és közepes menstruációra. Külön fejezetet képeznek a menstruációs alvó bugyik, amelyeknek meghosszabbított nedvszívó rétege van, így még fekve sem kell aggódnod a balesetek miatt.


A bugyik szintetikus és természetes anyagokból egyaránt készülnek. A leggyakrabban használt természetes anyagok a pamut, a bambusz vagy a merinógyapjú. Többféle bugyiminta közül választhat. Viselsz varrás nélküli menstruációs bugyit, csipkés bugyit vagy sportos menstruációs bugyit? Ami a szabást illeti, választhat alacsony és közepes szabású, valamint derekú menstruációs bugyik közül. A menstruációs bugyik ismert márkái közé tartozik a Love Luna és a Meracus.

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

87 tételből 1–30
az oldalt
87 tételből 1–30