120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A menstruációs higiéniai termékek azon hulladékok közé tartoznak, amelyek jelentősen szennyezik bolygónkat. Ha fontos számodra az egészséges környezet és szeretnéd csökkenteni a hulladék mennyiségét, kezdd azzal, hogy menstruációs bugyit használsz a menstruációd alatt. Mivel moshatóak, több évig használhatja őket. A megfelelő menstruációs bugyit...

A menstruációs higiéniai termékek azon hulladékok közé tartoznak, amelyek jelentősen szennyezik bolygónkat. Ha fontos számodra az egészséges környezet és szeretnéd csökkenteni a hulladék mennyiségét, kezdd azzal, hogy menstruációs bugyit használsz a menstruációd alatt. Mivel moshatóak, több évig használhatja őket. A megfelelő menstruációs bugyit a menstruációs időszak erősségének megfelelően választják ki. A menstruációs bugyik gyenge, normál és erős menstruációra is kaphatók. A normál menstruációhoz való menstruációs segédeszközök (bugyik) általában közepes erősségű menstruációra alkalmasak.

Ökológiai segédeszközök a normális menstruációhoz

A normál menstruáció alatt mindenféle segédeszközt viselhet. A tamponok és betétek mellett léteznek környezetbarátabb megoldások is, poharak vagy menstruációs bugyik formájában. Minden nő teste másképp reagál a menstruációra. Egyes nők nem tudják használni a behelyezett menstruációs segédeszközöket, ezért számukra a menstruációs bugyi a legkényelmesebb megoldás. Ugyanúgy viselik, mint a klasszikus bugyikat. Különleges nedvszívó réteggel rendelkeznek, amely felszívja a folyadékot. Az érzékeny bőr száraz marad. A szövet antibakteriális kezelésének köszönhetően nincs szag vagy baktériumok elszaporodása. Jelenleg varrás nélküli, sport és csipkés menstruációs bugyik állnak rendelkezésre. Külön kategóriát képeznek a menstruációs éjszakai bugyik, amelyeknek meghosszabbított nedvszívó rétegük van, amely alvás közben, fekve is biztonságban tartja Önt. A menstruációs bugyikat számos márka kínálja, például a Love Luna vagy a Meracus.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

23 tételből 1–23
23 tételből 1–23