120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Első pillantásra a menstruációs bugyi úgy néz ki, mint egy klasszikus fehérnemű. Egyediségük abban rejlik, hogy több funkcionális réteget tartalmaznak, amelyek gondoskodnak a folyadék tökéletes felszívódásáról. Nincs szivárgás. Az erős menstruációra való menstruációs bugyi nedvszívóbb, mint a könnyű és közepes menstruációra való menstruációs bug...

Első pillantásra a menstruációs bugyi úgy néz ki, mint egy klasszikus fehérnemű. Egyediségük abban rejlik, hogy több funkcionális réteget tartalmaznak, amelyek gondoskodnak a folyadék tökéletes felszívódásáról. Nincs szivárgás. Az erős menstruációra való menstruációs bugyi nedvszívóbb, mint a könnyű és közepes menstruációra való menstruációs bugyi. Tökéletes környezetbarát segédeszköz az erős menstruáció esetén, amely teljes mértékben helyettesíti a betéteket vagy tamponokat.

Segédeszköz az erős menstruáció alatt, hogy szárazon tartsa Önt

Az erős menstruációra szolgáló, bugyi formájában megjelenő menstruációs segédeszközök több nedvszívó réteggel rendelkeznek, amelyek még nagyobb mennyiségű folyadékot is képesek felszívni. Ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, elengedhetetlen, hogy a nap folyamán többször is cseréld a bugyidat. Ezért ajánlatos néhány extra menstruációs bugyit készleten tartani. A kényelmes és zavartalan alvás érdekében az éjszakai menstruációs bugyit hátul meghosszabbított nedvszívó réteggel tervezték. A menstruációs bugyik szintetikus és természetes anyagokból egyaránt készülnek. A legnépszerűbb természetes anyagok a pamut, a bambusz és a merinógyapjú. Érzékeny a bőrödre, és nagyszerű felszívódási tulajdonságokkal rendelkeznek, így nem kell aggódnod a bőrirritáció miatt. A menstruációs bugyik varrás nélküli, csipkés és sportos kivitelben kaphatók. A Love Luna vagy a Meracus márkák kínálják őket.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

30 tételből 1–30
30 tételből 1–30