120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A cseh Styx márka pamut szatén ágyneműiben úgy érzi mintha csak egy felhőn aludna. Egy 100%-ban természetes anyagról van szó, ami nagyon puha, légáteresztő és kellemes tapintású, mely ezáltal kényelmes és zavartalan alvást biztosít Önnek. Hatalmas előny a tépőzáras kialakítás, aminek köszönhetően az ágynemű cseréje pár percet vesz csak igénybe....

A cseh Styx márka pamut szatén ágyneműiben úgy érzi mintha csak egy felhőn aludna. Egy 100%-ban természetes anyagról van szó, ami nagyon puha, légáteresztő és kellemes tapintású, mely ezáltal kényelmes és zavartalan alvást biztosít Önnek. Hatalmas előny a tépőzáras kialakítás, aminek köszönhetően az ágynemű cseréje pár percet vesz csak igénybe.

Minőségi ágynemű a minőségi alvásért

Tudta, hogy az alvás minőségére nemcsak a matrac és az ágynemű van hatással, hanem a ruha is, amiben aludni tér? Nem számít, hogy az alváshoz kényelmes alsónadrágot, pizsamát vagy köpenyt visel-e. A fő az, hogy az éjszakai viselet megfelelő kényelmet nyújtson és ne nyomja sehol. Válasszon szabadabb ruhát felesleges zsebek, díszes gombok és további dizájnelemek nélkül, melyek csak korlátozhatnák a kényelmes alvást. Figyeljen oda a zoknikra is – ha éjszaka is hord zoknit, bizonyosodjon meg róla, hogy az nem szorít.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

5 tételből 1–5
5 tételből 1–5
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.