120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Meghatározás
Több... Kevesebb
Méret
Több... Kevesebb
Cseh márka
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Styx fehérnemű

A ma már ikonikus cseh alsónemű márka, amelyet osztálytársak és egyben legjobb barátok, Adam Sýkora és Petr Vlasák alapítottak. A márka története 1996-ban kezdődött, amikor az alsónemű választék nem volt valami gazdag, és ezért két osztálytárs, Adam Sýkora és Petr Vlasák a Styx új márka megalapítása mellett döntött. Ma a Styx az egyik abszolút TOP alsónemű márka hazánkban. A történet amely a klasszikus laza alsónadrágokkal kezdődött mára már kiterjedt a boxeralsóra és a zoknira, valamint további kiegészítő kínálatra is. Azon kevés márkák egyike, amelynek gyártása még mindig Csehországban történik, és amelynek népszerűsége két évtized után sem csökken, éppen ellenkezőleg.
Ha a legmagasabb minőségű fehérneműt szeretné, amely ráadásul Csehországban készült, a Styx az egyértelmű választás az Ön számára.

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

612 tételből 1–30
az oldalt
612 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.