120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Nálunk a nedeto.hu-n remek szabású boxeralsókat, kényelmes alsónadrágokat és klasszikus fecske alsónadrágot egyaránt talál. Mindegyik fiú fehérnemű gyártásakor szem előtt tartották a gyermekek érzékeny bőrét – nálunk a tökéletes szabás, a természet...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Nálunk a nedeto.hu-n remek szabású boxeralsókat, kényelmes alsónadrágokat és klasszikus fecske alsónadrágot egyaránt talál. Mindegyik fiú fehérnemű gyártásakor szem előtt tartották a gyermekek érzékeny bőrét – nálunk a tökéletes szabás, a természetes anyagok használata mellett gyermeke rengeteg egyedi minta közül válogathat.

Hogyan válasszon fehérneműt fiúknak?

A fehérnemű közvetlenül érintkezik a bőrrel, ezért legyen résen, mikor válogat. Részesítse előnyben a teljesen vagy nagy mértékben természetes anyagokat tartalmazó textíliákat – az elasztán rugalmasabbá és ellenállóbbá teszi a fehérneműt. A végére egyetlen kérdést kell feltennie: Az alsónadrág vagy a boxeralsó a jobb választás? Javasolt a típusokat rendszeresen váltogatni és nem leragadni egynél. A lezser alsónadrág kényelmes és alváshoz is alkalmas, azonban a szűk nadrágok alatt felgyűrődik, nem úgy, mint boxeralsó.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

438 tételből 1–30
az oldalt
438 tételből 1–30