120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Nálunk a nedeto.hu-n remek szabású boxeralsókat, kényelmes alsónadrágokat és klasszikus fecske alsónadrágot egyaránt talál. Mindegyik fiú fehérnemű gyártásakor szem előtt tartották a gyermekek érzékeny bőrét – nálunk a tökéletes szabás, a természet...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Nálunk a nedeto.hu-n remek szabású boxeralsókat, kényelmes alsónadrágokat és klasszikus fecske alsónadrágot egyaránt talál. Mindegyik fiú fehérnemű gyártásakor szem előtt tartották a gyermekek érzékeny bőrét – nálunk a tökéletes szabás, a természetes anyagok használata mellett gyermeke rengeteg egyedi minta közül válogathat.

Hogyan válasszon fehérneműt fiúknak?

A fehérnemű közvetlenül érintkezik a bőrrel, ezért legyen résen, mikor válogat. Részesítse előnyben a teljesen vagy nagy mértékben természetes anyagokat tartalmazó textíliákat – az elasztán rugalmasabbá és ellenállóbbá teszi a fehérneműt. A végére egyetlen kérdést kell feltennie: Az alsónadrág vagy a boxeralsó a jobb választás? Javasolt a típusokat rendszeresen váltogatni és nem leragadni egynél. A lezser alsónadrág kényelmes és alváshoz is alkalmas, azonban a szűk nadrágok alatt felgyűrődik, nem úgy, mint boxeralsó.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

246 tételből 1–30
az oldalt
246 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.