120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A zokni a gyermek alsóneműk egyik alaptípusa. Mint a boxer, rövidnadrág a rövidnadrág a fiú zoknik esetében is fontos a megfelelő méret kiválasztása. Ha kis zoknit vásárol, az kopásokat okoz, és negatívan befolyásolja a lábfej fejlődését. A fiúknak szánt, feleslegesen nagy zoknik összecsomósodnak és hólyagokat képeznek. A választáskor figyelni ...

A zokni a gyermek alsóneműk egyik alaptípusa. Mint a boxer, rövidnadrág a rövidnadrág a fiú zoknik esetében is fontos a megfelelő méret kiválasztása. Ha kis zoknit vásárol, az kopásokat okoz, és negatívan befolyásolja a lábfej fejlődését. A fiúknak szánt, feleslegesen nagy zoknik összecsomósodnak és hólyagokat képeznek. A választáskor figyelni kell a bokaszegélyt. Nem szabad túl keskenynek lennie, nehogy feleslegesen megfojtsa a lábat.

Népszerű színes zoknik gyerekeknek

A gyerekek szeretik a színeket, ezért ne feledd, hogy minél színesebb és vidámabb zoknit veszel a fiadnak, annál jobb. A vidám fiú zoknikra állatok, ételek, gyümölcsök, autók vagy képregényfigurák nyomtathatók. Ha pénzt akarsz spórolni, nyúlj a akciós csomagok zoknik fiúknak, amelyek több pár zoknit tartalmaznak. Ennek eredményeképpen kevesebbet fizet egy párért, mintha egyenként vásárolná meg a zoknikat.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

146 tételből 1–30
az oldalt
146 tételből 1–30