120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Olyan gyermek fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Próbálja ki a gyermek alsónadrágokat és boxeralsókat a Styx márkától, ami Csehországban készül 100% pamutból. Nem csak Ön, hanem gyermeke is rajong majd érte – a vidám alsónadrágok rendkívül kényelmesek, légáteresztőek és a legkisebbek érzékeny bő...

Olyan gyermek fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Próbálja ki a gyermek alsónadrágokat és boxeralsókat a Styx márkától, ami Csehországban készül 100% pamutból. Nem csak Ön, hanem gyermeke is rajong majd érte – a vidám alsónadrágok rendkívül kényelmesek, légáteresztőek és a legkisebbek érzékeny bőrének is megfelelőek. A Styx alsónadrágokat lányok és fiúk egyaránt hordhatják!

Hogyan válasszon fehérneműt gyerekeknek?

A gyermekek bőre nagyon könnyen irritálódik, ezért a fehérnemű kiválasztásakor a természetes anyagokat részesítse előnyben. A legnépszerűbb a biopamut, de a bambusz, modál és merinó gyapjúból készült gyermek alsónadrágok is nagy sikernek örvendenek. Hogy megkönnyítsük a választást, mi a Nedeto.hu-nál mindent megteszünk, hogy széles kínálatból választhasson olyan kislány és kisfiú fehérneműt, mely az érzékeny bőrnek is kedvez. Fontos számunkra a kényelmes szabás, a természetes anyagok és az egyedi dizájn, ami elnyeri a gyerekek tetszését is.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

163 tételből 1–30
az oldalt
163 tételből 1–30