120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan gyermek fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Próbálja ki a gyermek alsónadrágokat és boxeralsókat a Styx márkától, ami Csehországban készül 100% pamutból. Nem csak Ön, hanem gyermeke is rajong majd érte – a vidám alsónadrágok rendkívül kényelmesek, légáteresztőek és a legkisebbek érzékeny bő...

Olyan gyermek fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Próbálja ki a gyermek alsónadrágokat és boxeralsókat a Styx márkától, ami Csehországban készül 100% pamutból. Nem csak Ön, hanem gyermeke is rajong majd érte – a vidám alsónadrágok rendkívül kényelmesek, légáteresztőek és a legkisebbek érzékeny bőrének is megfelelőek. A Styx alsónadrágokat lányok és fiúk egyaránt hordhatják!

Hogyan válasszon fehérneműt gyerekeknek?

A gyermekek bőre nagyon könnyen irritálódik, ezért a fehérnemű kiválasztásakor a természetes anyagokat részesítse előnyben. A legnépszerűbb a biopamut, de a bambusz, modál és merinó gyapjúból készült gyermek alsónadrágok is nagy sikernek örvendenek. Hogy megkönnyítsük a választást, mi a Nedeto.hu-nál mindent megteszünk, hogy széles kínálatból választhasson olyan kislány és kisfiú fehérneműt, mely az érzékeny bőrnek is kedvez. Fontos számunkra a kényelmes szabás, a természetes anyagok és az egyedi dizájn, ami elnyeri a gyerekek tetszését is.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

70 tételből 1–30
az oldalt
70 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.