120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Örömünkre szolgálna, ha választási lehetőséget biztosíthatnánk vásárlóinknak és azok maguk dönthetnének el, hogy szeretnének-e hozzájárulni a csomagolóanyagok csökkentéséhez.

Ebben a kategóriában olyan fehérneműket talál, amelyeket beszállítóinktól kapunk, és amelyek olyan dobozokban érkeznek, amelyeket újra és újra használunk. Tehát megkapjuk a...

Örömünkre szolgálna, ha választási lehetőséget biztosíthatnánk vásárlóinknak és azok maguk dönthetnének el, hogy szeretnének-e hozzájárulni a csomagolóanyagok csökkentéséhez.

Ebben a kategóriában olyan fehérneműket talál, amelyeket beszállítóinktól kapunk, és amelyek olyan dobozokban érkeznek, amelyeket újra és újra használunk. Tehát megkapjuk az árut, kivesszük a dobozból, a dobozt eltesszük és a következő alkalommal a szállító visszaviszi a beszállítónak, így újra és újra felhasználjuk őket. 

Továbbá a STYX alsónadrágokat közvetlenül a Cseh Köztársaságban készítik és ezekben a dobozokban szállítják, így újra és újra felhasználják a csomagolóanyag csökkentése érdekében, ami egyre gyakoribb a mai világban.

Ha segíteni szeretne nekünk - ebben a kategóriában „CSOMAGOLÁSMENTES“ fehérneműt rendelhet. Mit jelent ez pontosan?

A fehérneműt semmilyen csomagolásba sem csomagoljuk (műanyag, alumínium, papír stb.,), legfeljebb egy "akasztó" található a csomagoláson, amellyel a fehérneműt az állványainkra akasztjuk, de ez a tartó újrahasznosított papírból készül - így igyekszünk minimalizálni a csomagolás és a csomagolóanyagok mennyiségét.

Kizárólag Önön múlik, hogyan rendeli meg az árut. Ha személyes átvétellel valamelyik üzletünkbe, akkor garantálni tudjuk, hogy az árut újra felhasznált dobozban szállítjuk, amelyet visszaviszünk a raktárba és újra használunk majd. Így az üzletben Önre már csak a termék vár, ami nincs más dobozban vagy táskában. Így nem kell extra csomagolóanyagot használni, aminek mi nagyon örülünk. :)

A másik lehetőség természetesen a klasszikus rendelés valamelyik gyűjtőpontunkra, vagy közvetlenül az otthonába. Ebben az esetben nem tudjuk teljesen elkerülni csomagolást. Ilyenkor újrahasznosított anyagból készült dobozainkat használjuk. Azonban ebben az esetben is a lehető legkisebb mennyiségű csomagolóanyaggal dolgozunk, és a legkisebb dobozunkat küldjük el Önnek, amit csak találunk :)

Kérdése, észrevétele vagy ötlete van ezzel a kategóriával kapcsolatban, valamint azzal kapcsolatban, hogyan tudnánk tovább javítani szolgáltatásainkat, hogy együtt még közelebb kerüljünk a csomagolóanyagok csökkentéséhez?

Ki vele! Kérjük, írjon nekünk a lukas@trenyrkarna.cz e-mail címre és tegyünk együtt a Zero Waste eléréséért (minimalizáljuk a szemét mennyiséget együtt).

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

5 tételből 1–5
5 tételből 1–5
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.