120 nap a cserére vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Nyári Kiárusítás
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Veszel bioélelmiszert? Támogatja a fair trade kiskereskedőket? Próbálja jobbá tenni a világot? Akkor Önnek is törődnie kell a ruhák minőségével, amelyeket visel. Egyes ruhák tele vannak vegyszerekkel és egészségtelen anyagokkal, amelyek nemcsak az emberi egészségre ártalmasak. Ha vegyszermentes ruhákat keres, akkor olyan ruhákat szeretne, amelye...

Veszel bioélelmiszert? Támogatja a fair trade kiskereskedőket? Próbálja jobbá tenni a világot? Akkor Önnek is törődnie kell a ruhák minőségével, amelyeket visel. Egyes ruhák tele vannak vegyszerekkel és egészségtelen anyagokkal, amelyek nemcsak az emberi egészségre ártalmasak. Ha vegyszermentes ruhákat keres, akkor olyan ruhákat szeretne, amelyek Öko-Tex Standard tanúsítvánnyal rendelkeznek. Extra fontos a biztonságos ruházat garanciája, különösen a gyermek alsóneműk esetében.

Mi az Oeko-Tex szabvány?

Felfedezte az Öko-Tex címkét a ruháin, és kíváncsi volt, mit jelent? Ez egy nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszer a textíliák számára. Csak olyan textiltermékeket minősítenek, amelyek egészségre ártalmatlan anyagokból készültek. A vizsgálatokat 17 vizsgálóintézetben végzik, amelyeknek világszerte vannak kirendeltségei. A tesztelés kritériumait egy katalógusban írják le, amely tartalmazza a káros anyagok listáját és a legújabb tudományos tanulmányokat.
A textíliákat és más anyagokat, például a női és férfi alsóneműket káros anyagokra tesztelik. Ezek közé tartoznak a növényvédő szerek, a formaldehid, a nehézfémek, a tartósítószerek és az allergiát okozó színezékek. Ha a káros anyagok bármelyikének jelenlétét igazolják, a gyártó nem kap Öko-Tex tanúsítványt. A tanúsítványt csak egy évre adják ki. A gyártónak ezért évente vizsgálatnak kell alávetnie magát a tanúsítvány fenntartásához.
Az Öko-Tex szabvány a termékeket 4 osztályba sorolja. A vizsgálatokat ennek megfelelően végzik.
1. Ruházat 3 éves kor alatti gyermekek számára,
2. A bőrrel közvetlenül érintkező ruházat,
3. Ruházat, amely nem érintkezik közvetlenül a bőrrel,
4. egyéb textiltermékek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

590 tételből 1–30
az oldalt
590 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.