120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas



Veszel bioélelmiszert? Támogatja a tisztességes kereskedelemmel foglalkozó kiskereskedőket? Próbálod jobbá tenni a világot? Ebben az esetben a viselt ruhák minőségére is ügyelnie kell. Egyes ruhák tele vannak vegyi anyagokkal és egészségtelen anyagokkal, amelyek nemcsak az emberi egészségre vannak negatív hatással. Ha vegyszermentes ruházatot k...



Veszel bioélelmiszert? Támogatja a tisztességes kereskedelemmel foglalkozó kiskereskedőket? Próbálod jobbá tenni a világot? Ebben az esetben a viselt ruhák minőségére is ügyelnie kell. Egyes ruhák tele vannak vegyi anyagokkal és egészségtelen anyagokkal, amelyek nemcsak az emberi egészségre vannak negatív hatással. Ha vegyszermentes ruházatot keres, akkor olyan ruházatot szeretne, amely Öko-Tex Standard tanúsítvánnyal rendelkezik. A biztonságos ruházat garantálása különösen fontos, különösen a gyermek alsóneműk esetében.

Mi az Öko-Tex szabvány?

Felfedezte az Öko-Tex címkét a ruházatán, és kíváncsi, mit jelent? Ez egy nemzetközi vizsgálati és tanúsítási rendszer a textíliák számára. Csak olyan textiltermékek kapnak tanúsítványt, amelyek az egészségre nem káros anyagokból készültek. A vizsgálatokat 17 vizsgálóintézetben végzik, amelyeknek világszerte vannak irodáik. A vizsgálati kritériumokat egy katalógusban írják le, amely tartalmazza a káros anyagok listáját és a legújabb tudományos tanulmányokat.
A textíliákat és más anyagokat, amelyeket például női és férfi alsóneműk gyártásához használnak, káros anyagokra vizsgálják. Ezek közé tartoznak a peszticidek, a formaldehid, a nehézfémek, a tartósítószerek és az allergiát okozó festékek. Ha a káros anyagok bármelyikének jelenlétét igazolják, a gyártó nem kapja meg az Öko-Tex tanúsítványt. A tanúsítványt csak egy évre adják ki. A gyártónak ezért a tanúsítás fenntartása érdekében évente vizsgálatnak kell alávetnie magát.
Az Öko-Text szabvány a termékeket 4 osztályba sorolja. A tesztelést ennek megfelelően kell megközelíteni.
1.       Ruhák 3 éves korig,
2. a bőrrel közvetlenül érintkező ruházat,
3. olyan ruházat, amely nem érintkezik közvetlenül a bőrrel,
4. egyéb textiltermékek.

                                                                                              

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

868 tételből 1–30
az oldalt
868 tételből 1–30