Nyári karácsony! Akár 80 % kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitasVeszel bioélelmiszert? Támogatja a tisztességes kereskedelemmel foglalkozó kiskereskedőket? Próbálod jobbá tenni a világot? Ebben az esetben a viselt ruhák minőségére is ügyelnie kell. Egyes ruhák tele vannak vegyi anyagokkal és egészségtelen anyagokkal, amelyek nemcsak az emberi egészségre vannak negatív hatással. Ha vegyszermentes ruházatot k...Veszel bioélelmiszert? Támogatja a tisztességes kereskedelemmel foglalkozó kiskereskedőket? Próbálod jobbá tenni a világot? Ebben az esetben a viselt ruhák minőségére is ügyelnie kell. Egyes ruhák tele vannak vegyi anyagokkal és egészségtelen anyagokkal, amelyek nemcsak az emberi egészségre vannak negatív hatással. Ha vegyszermentes ruházatot keres, akkor olyan ruházatot szeretne, amely Öko-Tex Standard tanúsítvánnyal rendelkezik. A biztonságos ruházat garantálása különösen fontos, különösen a gyermek alsóneműk esetében.

Mi az Öko-Tex szabvány?

Felfedezte az Öko-Tex címkét a ruházatán, és kíváncsi, mit jelent? Ez egy nemzetközi vizsgálati és tanúsítási rendszer a textíliák számára. Csak olyan textiltermékek kapnak tanúsítványt, amelyek az egészségre nem káros anyagokból készültek. A vizsgálatokat 17 vizsgálóintézetben végzik, amelyeknek világszerte vannak irodáik. A vizsgálati kritériumokat egy katalógusban írják le, amely tartalmazza a káros anyagok listáját és a legújabb tudományos tanulmányokat.
A textíliákat és más anyagokat, amelyeket például női és férfi alsóneműk gyártásához használnak, káros anyagokra vizsgálják. Ezek közé tartoznak a peszticidek, a formaldehid, a nehézfémek, a tartósítószerek és az allergiát okozó festékek. Ha a káros anyagok bármelyikének jelenlétét igazolják, a gyártó nem kapja meg az Öko-Tex tanúsítványt. A tanúsítványt csak egy évre adják ki. A gyártónak ezért a tanúsítás fenntartása érdekében évente vizsgálatnak kell alávetnie magát.
Az Öko-Text szabvány a termékeket 4 osztályba sorolja. A tesztelést ennek megfelelően kell megközelíteni.
1.       Ruhák 3 éves korig,
2. a bőrrel közvetlenül érintkező ruházat,
3. olyan ruházat, amely nem érintkezik közvetlenül a bőrrel,
4. egyéb textiltermékek.

                                                                                              

Mutass többet
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

943 tételből 1–30
az oldalt
943 tételből 1–30