120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A bambusz alsónemű az egyik legnépszerűbb a nők és férfiak körében egyaránt. Igen, a bambusz női vagy férfi alsónemű a textil szálainak köszönhetően légáteresztő, viszont könnyű is, ezért nagyon kényelmes viselet. Végezetül nem kell attól tartania, hogy leesik Önről, vagy épp ellenkezőleg szorítana és kellemetlen viszketést okozna. Ezek a régeb...

A bambusz alsónemű az egyik legnépszerűbb a nők és férfiak körében egyaránt. Igen, a bambusz női vagy férfi alsónemű a textil szálainak köszönhetően légáteresztő, viszont könnyű is, ezért nagyon kényelmes viselet. Végezetül nem kell attól tartania, hogy leesik Önről, vagy épp ellenkezőleg szorítana és kellemetlen viszketést okozna. Ezek a régebbi fehérneműk jellemzői, amelyeknek a hibáit a bambusz alsónemű már elkerüli. Keressen alsónadrágot, tangát, bugyit vagy zoknit a kiváló tulajdonságaival biztosan lenyűgözi Önt is a stílusos bambusz alsónemű. Vásároljon fehérneműt a mindennapokra, vásároljon kedvezményesen és okosan bambusz alsóneműt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

193 tételből 1–30
az oldalt
193 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.