120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Válassza a Fila vagy Styx márkák fiú boxeralsóit. Lehetnek rövid- vagy hosszú szárúak; sportos vagy klasszikus szabásúak, illetve vastag gumis derekúak, hogy mindent megbízhatóan a helyükön tartsanak. Szűk nadrág alá vagy sportoláshoz egyaránt visel...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Válassza a Fila vagy Styx márkák fiú boxeralsóit. Lehetnek rövid- vagy hosszú szárúak; sportos vagy klasszikus szabásúak, illetve vastag gumis derekúak, hogy mindent megbízhatóan a helyükön tartsanak. Szűk nadrág alá vagy sportoláshoz egyaránt viselhető, hiszen remek a szabása. Azonban figyeljen oda a varrásra, ami nyomhatja a bőrt vagy kellemetlen viszketést okozhat.

Hogyan válasszon fehérneműt fiúknak?

A fiú fehérneműnek minőségi anyagból kellene készülnie, hiszen közvetlen kapcsolatban van az érzékeny gyerek bőrrel. A hétköznapi viselethez válasszon légáteresztő pamut, bambusz vagy modál szálat. Ellenben a műszálas anyagokat kerülje, irritálhatja a gyermek bőrét és allergiás reakciót válthat ki nála. A kérdés tehát az, hogy fiú boxeralsót, fecske alsónadrágot vagy alsónadrágot válasszon-e. A lezser alsónadrágot széles nadrág alá vagy alvásra viselheti, míg a fiú boxeralsó és fecske a testhez simul ezért a szűk farmer alá vagy sportoláshoz alkalmasak.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

39 tételből 1–30
az oldalt
39 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.