120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Tekintse meg a kényelmes alsónadrágokat, remekül szabott boxeralsókat vagy a klasszikus sportoláshoz vagy szűk nadrág alá illő fecske alsónadrágokat kisfiúknak. A vastag gumírozásnak köszönhetően megbízható tartást nyújt, anélkül, hogy szorítana. A...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Tekintse meg a kényelmes alsónadrágokat, remekül szabott boxeralsókat vagy a klasszikus sportoláshoz vagy szűk nadrág alá illő fecske alsónadrágokat kisfiúknak. A vastag gumírozásnak köszönhetően megbízható tartást nyújt, anélkül, hogy szorítana. Azonban figyeljen oda a varrásra, ami nyomhatja a bőrt vagy kellemetlen viszketést okozhat.

Hogyan válasszon fehérneműt fiúknak?

A fiúk fehérneműjét a gyermekbőr érzékenységét figyelembe véve válassza ki. A gyerek bőrével legjobban az olyan természetes anyagok jönnek ki mint a légáteresztő pamut, bambusz vagy modál. A végére egy dolog maradt, el kell döntenie, hogy fecske alsónadrágot, boxeralsót vagy alsónadrágot vesz-e kisfiának. Tartsa szem előtt a kényelmet. A boxeralsó és a fecske a testhez simul, ezért szűk farmerhez és sportoláshoz is viselhető, míg a lezser alsónadrág a szélesebb nadrágok alatt viselhető és ideális választás az alváshoz.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

20 tételből 1–20
20 tételből 1–20
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.