120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Tekintse meg a remekül szabott boxeralsókat, a klasszikus fecske alsónadrágokat vagy a alsónadrágokat kisfiúknak, amik nem szorítanak, széles nadrágok alá és alváshoz viselhetőek. A fiú alsónadrágoknak a kényelem mellett egészségügyi hozama is va...

Olyan kisfiú fehérneműt keres, ami kényelmes, stílusos és mindemellett minőségi anyagból készült? Tekintse meg a remekül szabott boxeralsókat, a klasszikus fecske alsónadrágokat vagy a alsónadrágokat kisfiúknak, amik nem szorítanak, széles nadrágok alá és alváshoz viselhetőek. A fiú alsónadrágoknak a kényelem mellett egészségügyi hozama is van – lazák és levegősek, így nem melegszenek túl az intim testrészek.

Hogyan válasszon fehérneműt fiúknak?

A fiú fehérnemű közvetlenül érintkezik az érzékeny gyermekbőrrel, ezért vásároljon inkább természetes anyagú fehérneműt, ami nem irritálja a bőrt. Próbálja ki a könnyű és légáteresztő pamutot, az antibakteriális bambuszt vagy a kényelmes modál szálból készült fehérneműket. A hétköznapi viseletre és sportoláshoz érdemes megfelelő szabású boxeralsót választani, míg alváshoz a legjobb választás vitathatatlanul a lezser gyerek alsónadrág. A hagyományos fecskét sem kell elhanyagolnia – ám válasszon olyat, ami nem szorít és nem vágja a bőrt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

70 tételből 1–30
az oldalt
70 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.