120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Minőségi kisfiú pizsamát keres, amiben a kis csirkefogó az egész éjszakát átalussza majd? A nedeto.hu oldalon 2-től 14 éves korosztályú kisfiúknak talál pamut pizsamát, mely remekül szót ért az érzékeny gyerek bőrrel. A lazább szabás, mely elegendő kényelmet biztosít alvás közben alapvető tulajdonság – a pizsama sehol nem szorít, nem irritálja a...

Minőségi kisfiú pizsamát keres, amiben a kis csirkefogó az egész éjszakát átalussza majd? A nedeto.hu oldalon 2-től 14 éves korosztályú kisfiúknak talál pamut pizsamát, mely remekül szót ért az érzékeny gyerek bőrrel. A lazább szabás, mely elegendő kényelmet biztosít alvás közben alapvető tulajdonság – a pizsama sehol nem szorít, nem irritálja a bőrt, nem hagy fájdalmas lenyomatot vagy hólyagot. Fiatal hölgynek is keres pizsamát? Akkor nem kerülhetik el a figyelmét a 100% pamutból készült kislány pizsamák.

Hogyan válasszon minőségi pizsamát gyerekeknek

A gyerek pizsamának elsősorban kényelmesnek és megfelelően szellősnek kell lennie, továbbá minőségi anyagból kell készülnie. Figyeljen oda a varrás minőségére – a túl durva eldolgozás irritálhatja a gyerek bőrét. Az évszak, amikor használni szeretné a pizsamát szintén fontos tényező. Míg nyáron a rövid ujjú gyerek pizsama a megfelelő, télre a melegebb, hosszú ujjú és szárú gyerek pizsama az ideális. Hasonlóan alaposan válasszon kisfiú fehérneműt, gyerek alsónadrágot és zoknit – mindig vegye figyelembe, hogy legkisebbek bőre nagyon érzékeny.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.