120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Szerezzen be olyan pizsamát a hercegnőjének, ami szó szerint pihe-puha alvást biztosít. A lány pizsama, a fiú pizsamához hasonlóan 100%-ban pamutból készült, ami remekül szót ért az érzékeny gyermekbőrrel. Mindemellett kényelmes szabásuk van, valamint kicsi és nagy hölgyek szívét elvarázsoló mintájuk. A nedeto.hu oldalán nyárra megfelelő rövid u...

Szerezzen be olyan pizsamát a hercegnőjének, ami szó szerint pihe-puha alvást biztosít. A lány pizsama, a fiú pizsamához hasonlóan 100%-ban pamutból készült, ami remekül szót ért az érzékeny gyermekbőrrel. Mindemellett kényelmes szabásuk van, valamint kicsi és nagy hölgyek szívét elvarázsoló mintájuk. A nedeto.hu oldalán nyárra megfelelő rövid ujjú gyermek pizsamát és hosszú ujjú gyermek pizsamát is talál, mely a téli éjszakákon is melegen tartja csemetéjét.

Hogyan válasszon minőségi pizsamát gyerekeknek

A gyerek pizsama kiválasztásakor egy számmal nagyobb méretet javaslunk, mint amit a gyerek visel. A lazább pizsama megfelelő kényelmet nyújt alvás közben és a gyerek nem fog benne annyira izzadni. Fordítson nagy figyelmet a varrásra (nem szabadna durvának lennie) és az anyag minőségére is. Részesítse előnyben a természetes textíliákat, amik köztudottan légáteresztőek, így a bőr szabadon lélegezhet, ezért nem okoznak allergiás reakciót. Hasonlóan alaposan válasszon kislány fehérneműt, gyerek alsónadrágot és zoknit – mindig vegye figyelembe, hogy legkisebbek bőre nagyon érzékeny.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

8 tételből 1–8
8 tételből 1–8
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.