120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Lepje meg magát és találjon helyet a ruhatárában hosszú ujjú, vagy pántos hálóingnek. A kényelmes hálóing tökéletes a romantikus pillanatokhoz a kandalló mellett, egy wellness estéhez a barátnőkkel vagy egy hétvégi ágyban elfogyasztott reggelihez. A hideg idő beköszöntével, bújjon bele a hosszú ujjú flanel pizsamába és pizsama nadrágba, ami kel...

Lepje meg magát és találjon helyet a ruhatárában hosszú ujjú, vagy pántos hálóingnek. A kényelmes hálóing tökéletes a romantikus pillanatokhoz a kandalló mellett, egy wellness estéhez a barátnőkkel vagy egy hétvégi ágyban elfogyasztott reggelihez. A hideg idő beköszöntével, bújjon bele a hosszú ujjú flanel pizsamába és pizsama nadrágba, ami kellemesen melegen tartja a testét. 

Hogyan válasszon megfelelő női pizsamát?

Az új éjszakai ruhájának válasszon kellemes és minőségi anyagból készült pizsamát. Az évszak, amikor használni szeretné a pizsamát szintén fontos tényező. A téli hónapokban a meleget biztosító pamut vagy flanel női pizsama, míg nyáron a vékony, hűsítő rövid ujjú szatén pizsama és az alsónadrágok bizonyulnak a legjobb választásnak. Minden esetben fektessen a minőségbe, ami garantálja, hogy a pizsama megtartja az alakját és ragyogó színeit a mosás után is. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

13 tételből 1–13
13 tételből 1–13
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.