120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Legszívesebben régi trikóban és kinyúlt boxeralsóban alszik, de végre szeretne a kedvese előtt tündökölni? Ebben az esetben újítson be egyet a vadonatúj férfi rövidnadrágok közül, amelyek nagyon kényelmesek, szellősek és mégis elegánsak. Ne aggódjon, gondoltunk a jól megtermett férfiakra is, akikre a szabvány méretek nem passzolnak. A Nedeto.hu...

Legszívesebben régi trikóban és kinyúlt boxeralsóban alszik, de végre szeretne a kedvese előtt tündökölni? Ebben az esetben újítson be egyet a vadonatúj férfi rövidnadrágok közül, amelyek nagyon kényelmesek, szellősek és mégis elegánsak. Ne aggódjon, gondoltunk a jól megtermett férfiakra is, akikre a szabvány méretek nem passzolnak. A Nedeto.hu kínálatában nagyméretű pizsamák és boxeralsók, valamint XXL-es hálóruhák is megtalálhatók.

Hogyan válasszon kényelmes pizsamát?

A ruhák kiválasztásánál a főszerepet a szabás és a felhasznált anyag játssza. Részesítse előnyben a laza szabású pizsamákat, amelyeken a lehető legkevesebb olyan díszítőelem található, mint a cipzárak és gombok, amik kellemetlenül nyomhatják a testét. Anyagok tekintetében válasszon természetes pamut- vagy bambuszszálas ruhát, amelyben szabadon lélegezhet a bőre és nem irritálja azt. Vegye figyelembe az aktuális évszakot is. Míg télen a hosszú ujjú flanel pizsamát és alvónadrágot veszi fel. Nyáron inkább a hűsítő rövid ujjú szatén pizsamát és rövidnadrágokat preferálja majd az alváshoz.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

14 tételből 1–14
14 tételből 1–14