120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Legszívesebben régi trikóban és kinyúlt boxeralsóban alszik, de végre szeretne a kedvese előtt tündökölni? Ebben az esetben újítson be egyet a vadonatúj férfi rövidnadrágok közül, amelyek nagyon kényelmesek, szellősek és mégis elegánsak. Ne aggódjon, gondoltunk a jól megtermett férfiakra is, akikre a szabvány méretek nem passzolnak. A Nedeto.hu...

Legszívesebben régi trikóban és kinyúlt boxeralsóban alszik, de végre szeretne a kedvese előtt tündökölni? Ebben az esetben újítson be egyet a vadonatúj férfi rövidnadrágok közül, amelyek nagyon kényelmesek, szellősek és mégis elegánsak. Ne aggódjon, gondoltunk a jól megtermett férfiakra is, akikre a szabvány méretek nem passzolnak. A Nedeto.hu kínálatában nagyméretű pizsamák és boxeralsók, valamint XXL-es hálóruhák is megtalálhatók.

Hogyan válasszon kényelmes pizsamát?

A ruhák kiválasztásánál a főszerepet a szabás és a felhasznált anyag játssza. Részesítse előnyben a laza szabású pizsamákat, amelyeken a lehető legkevesebb olyan díszítőelem található, mint a cipzárak és gombok, amik kellemetlenül nyomhatják a testét. Anyagok tekintetében válasszon természetes pamut- vagy bambuszszálas ruhát, amelyben szabadon lélegezhet a bőre és nem irritálja azt. Vegye figyelembe az aktuális évszakot is. Míg télen a hosszú ujjú flanel pizsamát és alvónadrágot veszi fel. Nyáron inkább a hűsítő rövid ujjú szatén pizsamát és rövidnadrágokat preferálja majd az alváshoz.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.