120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Kényeztesse magát egy jól megérdemelt pihenéssel egy férfi hosszú pizsamanadrágban, amely tökéletes a kandalló mellett eltöltött hosszú estékhez, a hűvös éjszakákhoz vagy a hétvégi ágyban elfogyasztott reggelikhez. Ne várjon semmire, vegyen fel egy meleg pizsamát, főzzön egy forró teát és ne adjon esélyt a tél goromba hangulatának. Ha nem ragas...

Kényeztesse magát egy jól megérdemelt pihenéssel egy férfi hosszú pizsamanadrágban, amely tökéletes a kandalló mellett eltöltött hosszú estékhez, a hűvös éjszakákhoz vagy a hétvégi ágyban elfogyasztott reggelikhez. Ne várjon semmire, vegyen fel egy meleg pizsamát, főzzön egy forró teát és ne adjon esélyt a tél goromba hangulatának. Ha nem ragaszkodik a tradíciókhoz, próbálja ki a férfi hálóinget, ami maximális szabadságot és kényelmet nyújt Önnek egész éjszaka.

Hogyan válasszon kényelmes férfi pizsamát

A férfi pizsama elég lezser és minőségi anyagból készült, aminek jó a tapintása nem irritálja a bőrt és jól elvezeti az izzadtságot. Az éjszakai viseletének kiválasztásakor vegye figyelembe az évszakot, amikor használni fogja. Míg az ideális férfi pizsama télre meleg flanelből, vagy gyapjúból készült, addig a nyárra rövid ujjú pizsamákat és rövidnadrágokat válasszon. Remek választás alváshoz a hűsítő szatén vagy a könnyű pamut, ami alatt a bőr szabadon lélegezhet.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3 tételből 1–3
3 tételből 1–3
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.