120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A Black Friday kedvezmények megérkeztek a Nedeto.hu oldalra! Éljen a férfi fehérneműre vonatkozó kedvezménnyel és vásárolja meg kedvenc termékeit akár 50% kedvezménnyel. Lepje meg saját magát és partnerét is, ezért csináljon helyet a szekrényében a remek szabású férfi boxeralsóknak, vidám alsónadrágoknak és fecske alsónadrágoknak. Vagy szerezze...

A Black Friday kedvezmények megérkeztek a Nedeto.hu oldalra! Éljen a férfi fehérneműre vonatkozó kedvezménnyel és vásárolja meg kedvenc termékeit akár 50% kedvezménnyel. Lepje meg saját magát és partnerét is, ezért csináljon helyet a szekrényében a remek szabású férfi boxeralsóknak, vidám alsónadrágoknak és fecske alsónadrágoknak. Vagy szerezzen be fehérneműt és zoknit kedvezményes kiszerelésen, remek áron.

Az alap a minőségi anyag

A fehérnemű kiválasztásakor ügyeljen a megfelelő méretre és a használt anyagok minőségére. A fehérneműnek minden körülmények között kényelmesnek, légáteresztőnek és rugalmasnak kell lennie. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült boxeralsók és alsónadrágok a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Ellenben a sportoláshoz viseljen merinó gyapjú vagy műszálas funkcionális fehérneműt, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot. Tekintse meg a kedvezményes férfi fehérneműket és ne felejtse, ha 999 CZK felett vásárol a szállítás ingyenes.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1204 tételből 1–30
az oldalt
1204 tételből 1–30
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.