120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A Black Friday kedvezmények megérkeztek a Nedeto.hu oldalra! Éljen a férfi fehérneműre vonatkozó kedvezménnyel és vásárolja meg kedvenc termékeit akár 50% kedvezménnyel. Lepje meg saját magát és partnerét is, ezért csináljon helyet a szekrényében a remek szabású férfi boxeralsóknak, vidám alsónadrágoknak és fecske alsónadrágoknak. Vagy szerezze...

A Black Friday kedvezmények megérkeztek a Nedeto.hu oldalra! Éljen a férfi fehérneműre vonatkozó kedvezménnyel és vásárolja meg kedvenc termékeit akár 50% kedvezménnyel. Lepje meg saját magát és partnerét is, ezért csináljon helyet a szekrényében a remek szabású férfi boxeralsóknak, vidám alsónadrágoknak és fecske alsónadrágoknak. Vagy szerezzen be fehérneműt és zoknit kedvezményes kiszerelésen, remek áron.

Az alap a minőségi anyag

A fehérnemű kiválasztásakor ügyeljen a megfelelő méretre és a használt anyagok minőségére. A fehérneműnek minden körülmények között kényelmesnek, légáteresztőnek és rugalmasnak kell lennie. A mindennapi viseletre az olyan természetes anyagból készült boxeralsók és alsónadrágok a megfelelőek mint a pamut, bambusz vagy a modál. Ellenben a sportoláshoz viseljen merinó gyapjú vagy műszálas funkcionális fehérneműt, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot. Tekintse meg a kedvezményes férfi fehérneműket és ne felejtse, ha 999 CZK felett vásárol a szállítás ingyenes.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1725 tételből 1–30
az oldalt
1725 tételből 1–30