120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Mindannyian ismerjük – egy talpon töltött nap után rettegünk attól a pillanattól, amikor barátaink, családunk vagy partnerünk társaságában le kell vennünk a cipőnket. A megoldás nem az, hogy egy pár tartalék tiszta zoknit tartson a táskájában. Elég, ha a klasszikus zoknikat bambuszból készült vagy ezüstszállal átszőtt antibakteriális zoknikra c...

Mindannyian ismerjük – egy talpon töltött nap után rettegünk attól a pillanattól, amikor barátaink, családunk vagy partnerünk társaságában le kell vennünk a cipőnket. A megoldás nem az, hogy egy pár tartalék tiszta zoknit tartson a táskájában. Elég, ha a klasszikus zoknikat bambuszból készült vagy ezüstszállal átszőtt antibakteriális zoknikra cseréli, és búcsút mondhat a kellemetlen lábszagnak. 

Adjon egy esélyt az ezüst szállal gazdagított női zokniknak

Az ezüstrészecskéket tartalmazó antibakteriális zoknik elpusztítják a célzott baktériumokat, elnyelik a szagokat és megakadályozzák a gombásodást. Sportoláshoz és outdoor tevékenységhez a legjobb ha funkcionális zoknit választ ezüst szállal, így teljes mértékben a teljesítményre figyelhet. Ha azonban olyan egészségügyi problémáktól szenved, mint a cukorbetegség, vagy reggeltől estig a talpal, próbálja ki az egészségügyi zoknikat. Az ezüsttartalom mellett extra laza szegélyük van, melyek nem okoz fájdalmas hólyagokat és a végtagok duzzanatát.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

1 tételből 1–1
1 tételből 1–1
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.