120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő

Mindannyian ismerjük – egy talpon töltött nap után rettegünk attól a pillanattól, amikor barátaink, családunk vagy partnerünk társaságában le kell vennünk a cipőnket. A megoldás nem az, hogy egy pár tartalék tiszta zoknit tartson a táskájában. Elég, ha a klasszikus zoknikat bambuszból készült vagy ezüstszállal átszőtt antibakteriális zoknikra c...

Mindannyian ismerjük – egy talpon töltött nap után rettegünk attól a pillanattól, amikor barátaink, családunk vagy partnerünk társaságában le kell vennünk a cipőnket. A megoldás nem az, hogy egy pár tartalék tiszta zoknit tartson a táskájában. Elég, ha a klasszikus zoknikat bambuszból készült vagy ezüstszállal átszőtt antibakteriális zoknikra cseréli, és búcsút mondhat a kellemetlen lábszagnak. 

Adjon egy esélyt az ezüst szállal gazdagított női zokniknak

Az ezüstrészecskéket tartalmazó antibakteriális zoknik elpusztítják a célzott baktériumokat, elnyelik a szagokat és megakadályozzák a gombásodást. Sportoláshoz és outdoor tevékenységhez a legjobb ha funkcionális zoknit választ ezüst szállal, így teljes mértékben a teljesítményre figyelhet. Ha azonban olyan egészségügyi problémáktól szenved, mint a cukorbetegség, vagy reggeltől estig a talpal, próbálja ki az egészségügyi zoknikat. Az ezüsttartalom mellett extra laza szegélyük van, melyek nem okoz fájdalmas hólyagokat és a végtagok duzzanatát.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

39 tételből 1–30
az oldalt
39 tételből 1–30