120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Black Friday! Akár 30-80 %-os kedvezmények
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő

Mindannyian ismerjük – legyünk bárhol, váróterembe vagy baráti látogatáson rettegünk kilépni a cipőnkből, mert félünk, hogy a zoknink az egész napos mozgás után büdös lehet. A megoldás nem az, hogy egy pár tartalék tiszta zoknit tartson a táskájában, hanem a bambusz vagy ezüsttartalmú zokni viselése, ami hatékonyan elbánik a baktériumokkal, eln...

Mindannyian ismerjük – legyünk bárhol, váróterembe vagy baráti látogatáson rettegünk kilépni a cipőnkből, mert félünk, hogy a zoknink az egész napos mozgás után büdös lehet. A megoldás nem az, hogy egy pár tartalék tiszta zoknit tartson a táskájában, hanem a bambusz vagy ezüsttartalmú zokni viselése, ami hatékonyan elbánik a baktériumokkal, elnyelik a szagokat és megakadályozzák a gombásodást.

Adjon egy esélyt az antibakteriális női zokniknak

Az ezüst szállal átszőtt antibakteriális női zoknikat több típusban gyártják. Sportoláshoz és outdoor tevékenységhez használjon funkcionális zoknit ezüst szállal, így teljes mértékben a teljesítményre figyelhet. Ha azonban olyan egészségügyi problémáktól szenved, mint a cukorbetegség, vagy reggeltől estig a talpal, próbálja ki az egészségügyi zoknikat. Az ezüsttartalom mellett extra laza szegélyük van, mely nem okoz fájdalmas hólyagokat és a végtagok duzzanatát.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

46 tételből 1–30
az oldalt
46 tételből 1–30