120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Mindannyian ismerjük – legyünk bárhol, váróterembe vagy baráti látogatáson rettegünk kilépni a cipőnkből, mert félünk, hogy a zoknink az egész napos mozgás után büdös lehet. A megoldás nem az, hogy egy pár tartalék tiszta zoknit tartson a táskájában, hanem a bambusz vagy ezüsttartalmú zokni viselése, ami hatékonyan elbánik a baktériumokkal, eln...

Mindannyian ismerjük – legyünk bárhol, váróterembe vagy baráti látogatáson rettegünk kilépni a cipőnkből, mert félünk, hogy a zoknink az egész napos mozgás után büdös lehet. A megoldás nem az, hogy egy pár tartalék tiszta zoknit tartson a táskájában, hanem a bambusz vagy ezüsttartalmú zokni viselése, ami hatékonyan elbánik a baktériumokkal, elnyelik a szagokat és megakadályozzák a gombásodást.

Adjon egy esélyt az antibakteriális női zokniknak

Az ezüst szállal átszőtt antibakteriális női zoknikat több típusban gyártják. Sportoláshoz és outdoor tevékenységhez használjon funkcionális zoknit ezüst szállal, így teljes mértékben a teljesítményre figyelhet. Ha azonban olyan egészségügyi problémáktól szenved, mint a cukorbetegség, vagy reggeltől estig a talpal, próbálja ki az egészségügyi zoknikat. Az ezüsttartalom mellett extra laza szegélyük van, mely nem okoz fájdalmas hólyagokat és a végtagok duzzanatát.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.