120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A női funkcionális zoknikat különösen sportoláskor, vagy az egész nap viselt zárt cipőben fogja értékelni. Hagyja lábait lélegezni a megfelelő női funkcionális zoknikkal. A funkcionális zoknikkal szemben támasztott fő követelmények a puhaság, a rugalmasság, a minőség és a légáteresztő képesség, amelyeknek eleget is teszünk. Mondjon búcsút az ...

A női funkcionális zoknikat különösen sportoláskor, vagy az egész nap viselt zárt cipőben fogja értékelni. Hagyja lábait lélegezni a megfelelő női funkcionális zoknikkal. A funkcionális zoknikkal szemben támasztott fő követelmények a puhaság, a rugalmasság, a minőség és a légáteresztő képesség, amelyeknek eleget is teszünk. Mondjon búcsút az izzadt és kellemetlen szagú lábaknak. Minőségi zoknik széles választékát állítottuk össze minden méretben és színben. A cipőjében könnyen elrejthető alacsony szárú zoknit is talál nálunk. A női funkcionális zokni csomagban több párt is talál, így pénzt takaríthat meg.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

12 tételből 1–12
12 tételből 1–12
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.