120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A férfi outdoor zokniknak hála a kalandos utazások minden lépését élvezni fogja. Az a feladatuk, hogy megvédjék a lábat a nedvességtől és a hidegtől, megakadályozzák a túlzott izzadást, ne engedjék át a kellemetlen szagokat és segítsék a lábak vérkeringését. A túracipőbe a széles szegélyű turisztikai zoknik vagy a térdzoknik alkalmasak, mivel n...

A férfi outdoor zokniknak hála a kalandos utazások minden lépését élvezni fogja. Az a feladatuk, hogy megvédjék a lábat a nedvességtől és a hidegtől, megakadályozzák a túlzott izzadást, ne engedjék át a kellemetlen szagokat és segítsék a lábak vérkeringését. A túracipőbe a széles szegélyű turisztikai zoknik vagy a térdzoknik alkalmasak, mivel nem gyűrődnek össze és megvédik a lábat a horzsolásoktól.

Hogyan válasszon zoknit turisztikához?

Annak érdekében, hogy női outdoor zoknik száz százalékban teljesíteni tudják a feladatukat, tökéletesen illeszkedniük kell a lábra. Ezért a kiválasztásukkor figyeljen oda a méretre és szegély szélességére – a zokninak nem szabadna összegyűrődnie, vagy fájdalmas lenyomatot hagynia a bokán és a lábszáron. Figyeljen az anyag minőségére is – telitalálat az ezüst szállal átszőtt frottír funkcionális zokni vagy a merinó zokni, ami hatékonyan elvezeti az izzadtságot és antibakteriális hatású. 

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.