120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Minőségi női zoknit keres hétköznapokra és outdoor viseletnek? Próbálja ki a női merinó zoknikat, amik a legfinomabb gyapjúból készültek. Ez a hagyományos gyapjúval ellentétben nem szúr és nem büdösödik. A női merinó zoknik antibakteriálisak, aminek hála megelőzik a gombás megbetegedéseket, továbbá remek hőszabályozó képességük van – nyáron hűt...

Minőségi női zoknit keres hétköznapokra és outdoor viseletnek? Próbálja ki a női merinó zoknikat, amik a legfinomabb gyapjúból készültek. Ez a hagyományos gyapjúval ellentétben nem szúr és nem büdösödik. A női merinó zoknik antibakteriálisak, aminek hála megelőzik a gombás megbetegedéseket, továbbá remek hőszabályozó képességük van – nyáron hűtik, télen melegen tartják a lábat. 

Hogyan válassza ki a megfelelő zoknit?

A zokni nem csak dísznek van, rengeteg feladatot teljesít. Védi a lábfejet a nedvességtől és a hidegtől, megelőzi a túlzott izzadást, nem engedi át a kellemetlen szagokat valamint javítja a láb vérkeringését. Ne feledje! A zokninak nem szabadna legyűrődnie, szúrnia vagy szorítania a bokát és a lábszárat. Mindemellett nagyon fontos az anyag minősége is – a nappali viseletre a pamut vagy bambusz zokni, míg sportra a merinó gyapjúból vagy ezüst szállal átszőtt sportzokni vagy funkcionális zokni a legalkalmasabb.

Mutass többet
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.