120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A vidám mintás színes zoknik és térdzoknik garantáltan jobb kedvre derítik még a legborzasztóbb napon is. Amint egy szembetűnő dizájnú női zokniba bújik, elengedhetetlen társává válik majd a hektikus és dolgos reggeleken, a délutáni kávézáskor, vagy este a tévé előtt pihenve. A vidám mintás cseh zoknik mindemellett remek ajándékként szolgálnak,...

A vidám mintás színes zoknik és térdzoknik garantáltan jobb kedvre derítik még a legborzasztóbb napon is. Amint egy szembetűnő dizájnú női zokniba bújik, elengedhetetlen társává válik majd a hektikus és dolgos reggeleken, a délutáni kávézáskor, vagy este a tévé előtt pihenve. A vidám mintás cseh zoknik mindemellett remek ajándékként szolgálnak, és megmelengetik a megajándékozott szívét (is). 

Hogyan válassza ki a megfelelő női zoknit?

A zokni nem csak dísznek van. Valójában rengeteg fontos feladata van – szárazon, valamint igény szerin hűsítenie vagy melegen kell tartania a lábfejet, csökkentenie kell az izzadást és megakadályozni a kellemetlen szagokat. Semmi esetben sem szabad, hogy szorítson vagy nyomot hagyjon a lábszáron vagy a bokán. Mindemellett adjon az anyag minőségére is – a nappali viseletre a bambusz vagy pamut bokazokni, míg sportra a természetes merinó gyapjúból készült bokazokni a legalkalmasabb, ami hatékonyan elnyeli az izzadságot.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

174 tételből 1–30
az oldalt
174 tételből 1–30