120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Öltözzön tetőtől talpig vidám mintákba, amik tökéletesen kiemelik az Ön személyiségét és jelenlegi hangulatát. A téli táj, mezei virág és tropikus pálma mintájú női színes zoknik kényelmesek, kellemes viselni őket és a dizájnjukat nem lehet megunni. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az állat-, természet-, sport- vag...

Öltözzön tetőtől talpig vidám mintákba, amik tökéletesen kiemelik az Ön személyiségét és jelenlegi hangulatát. A téli táj, mezei virág és tropikus pálma mintájú női színes zoknik kényelmesek, kellemes viselni őket és a dizájnjukat nem lehet megunni. Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és tekintse meg az állat-, természet-, sport- vagy karácsonymintás zoknikat is, amit még a Mikulás sem szégyellne hordani.

Hogyan válasszon vidám női zoknit

A vidám mintás zoknik stílusos kiegészítők, amik nem hiányozhatnak egyetlen nő szekrényéből sem. Garantáltan felfrissítenek minden öltözéket és biztosítják környezete elismerő tekintetét. Hogyan válassza ki az igazit? A dizájn mellett figyeljen oda a méretükre, szabásukra és hosszukra. Figyeljen rá, hogy a zokni tökéletesen illeszkedjen a lábfejéhez – séta közben nem szabad, hogy összegyűrődjön és fájdalmas lenyomatot, netán hólyagot eredményezzen. Ne becsülje alá az anyagválasztást sem, a mindennapi használatra válasszon pamut zoknit, amelyben a lábfej szellőzik.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

26 tételből 1–26
26 tételből 1–26