120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A fehér egy sokoldalú szín, amely könnyen kombinálható. Ezért nem hiányozhat a fehér fehérnemű a ruhatáradból. A fehér a gyengédség és az ártatlanság érzését idézi. Ha a gyengédség híve vagy, nem szabad kihagynod a fehér alsóneműt. De vigyázz, mi alá viseled. Egy kikukucskáló fehér melltartó például nagy vétség egy fekete öltözékben. Csak fekete...

A fehér egy sokoldalú szín, amely könnyen kombinálható. Ezért nem hiányozhat a fehér fehérnemű a ruhatáradból. A fehér a gyengédség és az ártatlanság érzését idézi. Ha a gyengédség híve vagy, nem szabad kihagynod a fehér alsóneműt. De vigyázz, mi alá viseled. Egy kikukucskáló fehér melltartó például nagy vétség egy fekete öltözékben. Csak fekete fehérneműket viselj fekete ruhák alatt.

A fehér női fehérnemű előnyei

A fehér női alsónemű legnagyobb előnye a semlegessége. Minden olyan nő értékeli, aki szereti az előkelőséget, a magabiztosságot és a konvenciókat, nem érzi magát lázadónak, és nincs szüksége arra, hogy kitűnjön a tömegből. Ők elégedettek az áramlásukkal. És mi van akkor, ha egy kicsit kísérletezni szeretnél a színekkel? A fehér minden színhez passzol, így a következő szín kiválasztásakor nem tévedhetsz. Próbáld ki, hogy egy fehér tangát vagy bugyit kombinálsz egy finom púderes vagy barackszínű melltartóval. Fehér fehérneműben társaságba, de akár sportolni is elmehetsz. Viselj fehér zoknit, bugyit és sportmelltartót. Akkor is passzolhatsz, ha az edzőteremben izzadsz.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

105 tételből 1–30
az oldalt
105 tételből 1–30