120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A gyermekeknek szánt fehérneműnek természetesen kényelmesnek, de vidámnak és színesnek is kell lennie. A színes boxeralsók gyerekeknek színpompásak, de vidám nyomatokkal is szórakoztatóak. A színes boxeralsók megnyerik a fiúk tetszését. Végül is a vidám fehérneműk nemcsak a fiúkat, hanem a lányokat is boldoggá teszik. Tegye őket boldoggá vidám m...

A gyermekeknek szánt fehérneműnek természetesen kényelmesnek, de vidámnak és színesnek is kell lennie. A színes boxeralsók gyerekeknek színpompásak, de vidám nyomatokkal is szórakoztatóak. A színes boxeralsók megnyerik a fiúk tetszését. Végül is a vidám fehérneműk nemcsak a fiúkat, hanem a lányokat is boldoggá teszik. Tegye őket boldoggá vidám motívumokkal díszített bugyikkal.

Kiváló minőségű anyagokból készült gyermek boxeralsó

A vidám motívumokkal díszített gyermek boxeralsók főként természetes anyagokból készülnek. A gyermekek bőre nagyon érzékeny, ezért a bőrt irritáló mesterséges anyagok nem alkalmasak számukra. A legjobb választás a pamutból készült fiú alsónemű. A pamut természetes anyag, amely hipoallergén, így még a legérzékenyebb bőrt sem irritálja. Ezenkívül tökéletesen felszívja az izzadságot. A vidám motívumokkal ellátott gyermek boxerek és rövidnadrágok szabása megfelel a gyermekek állandó aktivitásának. Minden helyzetben a helyén ül. Nem számít, hogy a fiúk fára másznak, atletizálnak vagy egymással veszekednek. A színes boxeralsók varrásai nem dörzsölik a bőrt, és a széles gumiszalag nem vág be a derékba. Szeretné még boldogabbá tenni gyermekeit? A boxeralsó mellé lepje meg őket vicces zoknikkal.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

18 tételből 1–18
18 tételből 1–18