120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A gyerekek beleszeretnek a vidám fehérneműkbe. Ők maguk választják ki, hogy másnap melyik lányoknak való színes bugyit vagy fiúknak való rövidnadrágot veszik fel az óvodába. Ha pedig játékos motívumokkal ellátott zoknikat veszel nekik, akkor a fehérnemű-készítést is magad mögött hagyhatod. A bugyikat egyenként, de több darabból álló, kényelmes c...

A gyerekek beleszeretnek a vidám fehérneműkbe. Ők maguk választják ki, hogy másnap melyik lányoknak való színes bugyit vagy fiúknak való rövidnadrágot veszik fel az óvodába. Ha pedig játékos motívumokkal ellátott zoknikat veszel nekik, akkor a fehérnemű-készítést is magad mögött hagyhatod. A bugyikat egyenként, de több darabból álló, kényelmes csomagokban is megvásárolhatja.

Természetes anyagokból készült minőségi baba bugyi

A gyermekek bőre rendkívül érzékeny. Akár lányoknak való bugyit, akár fiúknak való boxert vásárol, mindenekelőtt a gyártási anyagot ellenőrizze. A gyermekeknek szánt alsónemű kizárólag természetes anyagokból készülhet. Ebben a tekintetben a legjobb a pamut, amely hipoallergén és tökéletesen elvezeti az izzadságot a testtől. A lányok reggeltől estig színes bugyikban rohangálhatnak. A színes bugyik és a színes gyermek alsóneműk nem okozhatnak bőrproblémákat. A nadrág szabásának kiválasztásakor a derék és a csípő körüli elasztikus részre összpontosítson. A gumiszalagok nem vághatnak bele a baba bőrébe, de az alsóneműt a helyén kell tartaniuk.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

17 tételből 1–17
17 tételből 1–17