120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

A bevarrt gumis tanga körülöleli a testet és ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik Önre. Szokatlan kényelmet biztosítanak testének sportolás vagy más mozgás közben is. Kényelemre vágyna, és egy szép tangát keres, ami kiemeli a szexi vonalait? Akkor bevarrt gumis tangák a megfelelő választások az Ön számára. Magabiztosan érzi majd magát b...

A bevarrt gumis tanga körülöleli a testet és ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik Önre. Szokatlan kényelmet biztosítanak testének sportolás vagy más mozgás közben is. Kényelemre vágyna, és egy szép tangát keres, ami kiemeli a szexi vonalait? Akkor bevarrt gumis tangák a megfelelő választások az Ön számára. Magabiztosan érzi majd magát benne, bármilyen alkalomra is viseli. A könnyű viselet, a kényelem, a kellemes megjelenés, de a kedvező ár is olyan tényezők, amelyek sok nő számára vonzóak, ezért ne habozzon, és viselje őket Ön is!

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

27 tételből 1–27
27 tételből 1–27
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.