120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

A műszálból készült tanga rugalmasságot, tartósságot, mosás utáni gyűrődésmentességet és sok más előnyt biztosít. A műszál kiváló alapanyag a fehérneműkhöz. Kényelmes tapintású, így viselés közben nem okoz kényelmetlenséget. A színek szerelmesei értékelni fogják a kínálatban szereplő különlegesebb darabokat. Kínálatunkból nem hiányozhat a műs...

A műszálból készült tanga rugalmasságot, tartósságot, mosás utáni gyűrődésmentességet és sok más előnyt biztosít. A műszál kiváló alapanyag a fehérneműkhöz. Kényelmes tapintású, így viselés közben nem okoz kényelmetlenséget. A színek szerelmesei értékelni fogják a kínálatban szereplő különlegesebb darabokat. Kínálatunkból nem hiányozhat a műszálból készült tanga sem, amelyet csipkével vagy kedvenc márkáinak logójával díszítettek. Még egy tanga is lehet kényelmes ruhadarab, ha megfelelő anyagból készült. 

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

24 tételből 1–24
24 tételből 1–24
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.