120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Még ha rendelkezik is néhány plusz kilóval, nem feltétlenül kell száműznie a női tangát ruhatárából. Napjaink divatja számtalan vonzó ruhadarabot kínál a teltkarcsúaknak, amelyek nagyszerűen állnak a teltebb idomokkal rendelkező nőkön. Éjszakára azonban tegye félre a fehérneműt és bújjon kényelmes pizsamába, alsónadrágba vagy hálóingbe, amely h...

Még ha rendelkezik is néhány plusz kilóval, nem feltétlenül kell száműznie a női tangát ruhatárából. Napjaink divatja számtalan vonzó ruhadarabot kínál a teltkarcsúaknak, amelyek nagyszerűen állnak a teltebb idomokkal rendelkező nőkön. Éjszakára azonban tegye félre a fehérneműt és bújjon kényelmes pizsamába, alsónadrágba vagy hálóingbe, amely hagyja lélegezni a bőrét. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

Még a teltebb idomú nőknek sem kell lemondaniuk a kényelemről vagy a vonzó formatervezésről. Csak ismernie kell a saját méreteit és tudni, hogy milyen szabású fehérneműk emelik ki a csábító idomait és rejtik el a kevésbé előnyös részeket. Biztos tippünk a magas derekú bugyi, a teltkarcsúaknak gyártott tanga, az alakformáló alsók és széles pántú melltartó, amik pár másodperc alatt visszaadják az elvesztett önbizalmát. Nem tud dönteni? Böngésszen a női nagyméretű alsóneműk között és szerezzen új inspirációt a ruhatárához.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

15 tételből 1–15
15 tételből 1–15