120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Még ha rendelkezik is néhány plusz kilóval, nem feltétlenül kell száműznie a női tangát ruhatárából. Napjaink divatja számtalan vonzó ruhadarabot kínál a teltkarcsúaknak, amelyek nagyszerűen állnak a teltebb idomokkal rendelkező nőkön. Éjszakára azonban tegye félre a fehérneműt és bújjon kényelmes pizsamába, alsónadrágba vagy hálóingbe, amely h...

Még ha rendelkezik is néhány plusz kilóval, nem feltétlenül kell száműznie a női tangát ruhatárából. Napjaink divatja számtalan vonzó ruhadarabot kínál a teltkarcsúaknak, amelyek nagyszerűen állnak a teltebb idomokkal rendelkező nőkön. Éjszakára azonban tegye félre a fehérneműt és bújjon kényelmes pizsamába, alsónadrágba vagy hálóingbe, amely hagyja lélegezni a bőrét. 

Hogyan válasszon fehérneműt teltkarcsúaknak?

Még a teltebb idomú nőknek sem kell lemondaniuk a kényelemről vagy a vonzó formatervezésről. Csak ismernie kell a saját méreteit és tudni, hogy milyen szabású fehérneműk emelik ki a csábító idomait és rejtik el a kevésbé előnyös részeket. Biztos tippünk a magas derekú bugyi, a teltkarcsúaknak gyártott tanga, az alakformáló alsók és széles pántú melltartó, amik pár másodperc alatt visszaadják az elvesztett önbizalmát. Nem tud dönteni? Böngésszen a női nagyméretű alsóneműk között és szerezzen új inspirációt a ruhatárához.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

3 tételből 1–3
3 tételből 1–3
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.