120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 99 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 250 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!
20 % KEDVEZMÉNY MINDENRE!

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Szűrő

Ne hagyja ki a női funkcionális tangák gazdag kínálatát. Hogy a legjobb teljesítményt nyújthassák, a nőknek sportolás közben 100%-ban számítaniuk kell a fehérneműjükre. Felejtse el a folyton csúszkáló anyagokat, a szűk bugyikat és részesítse előnyben a minőséget. Olyan funkcionális női tangákat árulunk, amiknek kellemes a tapintása. Sportolás...

Ne hagyja ki a női funkcionális tangák gazdag kínálatát. Hogy a legjobb teljesítményt nyújthassák, a nőknek sportolás közben 100%-ban számítaniuk kell a fehérneműjükre. Felejtse el a folyton csúszkáló anyagokat, a szűk bugyikat és részesítse előnyben a minőséget. Olyan funkcionális női tangákat árulunk, amiknek kellemes a tapintása. Sportoláskor nem korlátozza Önt. A vastag gumi a garancia, hogy a fehérnemű a helyén marad. Mindeközben biztos lehet benne, hogy a gumi nem fogja szorítani vagy akadályozni. Kényeztesse magát egy prémium funkcionális női tangával, és élvezze kedvenc sporttevékenységét a teljesebb mértékben.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

6 tételből 1–6
6 tételből 1–6
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.