120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Öltözzön tetőtől talpig vidám színekbe, melyek tökéletesen kiemelik az Ön személyiségét és jelenlegi hangulatát. A vidám mintás, színes fehérneműk végtelenül kényelmesek, tökéletes a szabásuk és minőségi anyagból készültek, mely az érzékeny bőrűek igényeit is kielégíti. A vidám boxeralsókat, alsónadrágokat és zoknikat akár karácsonyi vagy szüli...

Öltözzön tetőtől talpig vidám színekbe, melyek tökéletesen kiemelik az Ön személyiségét és jelenlegi hangulatát. A vidám mintás, színes fehérneműk végtelenül kényelmesek, tökéletes a szabásuk és minőségi anyagból készültek, mely az érzékeny bőrűek igényeit is kielégíti. A vidám boxeralsókat, alsónadrágokat és zoknikat akár karácsonyi vagy szülinapi ajándékba is vásárolhatja, hiszen nagyon eredetiek. Páros fehérneműt ajándékozna közeli ismerőseinek és vidám zoknit az egész családnak?

Hogyan válasszon minőségi fehérneműt

A fehérnemű nagyban befolyásolja, hogyan érzi magát napközben. A tökéletesen illeszkedő fehérnemű javíthat a magabiztosságán, mivel kiemeli a test előnyös részeit és elfedi az esetleges felesleget. Amennyiben gyerek fehérneműt keres, ne csak a dizájnra figyeljen, hanem a szabásra, a varrás minőségére és a használt anyagra is, hiszen az ő bőrük nagyon érzékeny. Kiváló választás a Styx gyerek fehérnemű 100% pamutból, ami köztudottan légáteresztő, így a bőr szabadon lélegezhet ezért nem okoz allergiás reakciót.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

516 tételből 1–30
az oldalt
516 tételből 1–30