120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A csodás színekben pompázó vidám boxeralsók mosolyt csalnak az arcára és hű társai lesznek a borús hétköznapokon is. Nekik köszönhetően a hétfő reggelek, a véget nem érő munkahelyi megbeszélések és a közlekedési dugók többé nem tűnnek majd elviselhetetlennek, nem úgy mint egy közönséges boxeralsóban. Nálunk az állatok, a természet, a jó ételek ...

A csodás színekben pompázó vidám boxeralsók mosolyt csalnak az arcára és hű társai lesznek a borús hétköznapokon is. Nekik köszönhetően a hétfő reggelek, a véget nem érő munkahelyi megbeszélések és a közlekedési dugók többé nem tűnnek majd elviselhetetlennek, nem úgy mint egy közönséges boxeralsóban. Nálunk az állatok, a természet, a jó ételek szerelmesei, valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Ismerje meg a cseh Styx és Represent alsónadrágokat

A Styx és Represent férfi boxeralsókat szakképzett cseh varrónők készítik. Gyártásukhoz 100% pamutot használnak, ami a boxeralsót nagyon könnyűvé, légáteresztővé és kényelmessé teszi az érzékeny bőr számára is. Ezért a mindennapokban és otthoni viseletként is helyt állnak. Csak Önön múlik, milyen mintát választ; a klasszikus- vagy sportgumival ellátott alsóneműket részesíti előnyben. Csak úgy megjegyezzük – a Nedeto.hu oldalon a pároknak vagy az egész családnak talál vicces mintás és színes alsónadrágokat .

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

520 tételből 1–30
az oldalt
520 tételből 1–30