120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Mit gondol – nem zabálnivaló? A lédús dinnye, érett avokádó és cukros édesség mintájú vidám boxeralsók garantáltan felélesztik az életkedvét. Kényelmesek, tökéletes szabásúak és minőségi anyagból készültek, így a nap végén nem is akarja majd levetni őket. Ami nem probléma, hiszen a laza szabásnak köszönhetően ideálisak alváshoz is. Szívesebben ...

Mit gondol – nem zabálnivaló? A lédús dinnye, érett avokádó és cukros édesség mintájú vidám boxeralsók garantáltan felélesztik az életkedvét. Kényelmesek, tökéletes szabásúak és minőségi anyagból készültek, így a nap végén nem is akarja majd levetni őket. Ami nem probléma, hiszen a laza szabásnak köszönhetően ideálisak alváshoz is. Szívesebben visel férfi boxeralsót? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy hasonló mintájú vidám zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Hogyan válasszon vidám fehérneműt

Űzze el az unalmat és a szürkeséget a ruhatárából és szerezzen be vidám mintás, színes zoknit és fehérneműt, mely tökéletesen kiemeli jelenlegi hangulatát. Ne feledje, a dizájn nem minden és a fehérnemű kiválasztásakor figyeljen oda a szabásra, a varrás minőségére és a használt anyagra is. A férfiaknál a klasszikus férfi boxeralsó viszi a prímet, ami szabásának köszönhetően majdnem mindenkinek jól áll. Amennyiben nagy hangsúlyt fektet a kényelemre, akkor a cseh Styx márka ételmintás színes boxeralsók a megfelelőek Önnek, hiszen ez a márka 100%-ban pamutból készült fehérneműt gyárt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

35 tételből 1–30
az oldalt
35 tételből 1–30