120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szár hossza
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Élje át békében és nyugalomban a karácsonyt. A társaságot a hullócsillag, hópehely, havas táj és a karácsony elengedhetetlen részét képező Mikulás manóit ábrázoló vidám mintás, színes fehérneműk biztosítják majd. Vegye fel a vidám karácsonyi alsónadrágot vagy boxeralsót, húzzon a lábára meleg, ünnepi mintás zoknit és egy rövid időre legyen az a...

Élje át békében és nyugalomban a karácsonyt. A társaságot a hullócsillag, hópehely, havas táj és a karácsony elengedhetetlen részét képező Mikulás manóit ábrázoló vidám mintás, színes fehérneműk biztosítják majd. Vegye fel a vidám karácsonyi alsónadrágot vagy boxeralsót, húzzon a lábára meleg, ünnepi mintás zoknit és egy rövid időre legyen az a kisgyermek, aki hitt a mesékben.

Hogyan válasszon vidám fehérneműt

Ne vegye túl komolyan az idei karácsonyt és szerezzen be egy karácsonyi mintás vidám boxeralsót, ami még a Grincsben is felébreszti a karácsonyi hangulatot. A kiválasztáskor a dizájn mellett figyeljen oda a szabásra, a varrás minőségére és a használt anyagra. Az új karácsonyi boxeralsója kényelmes és szellős kell legyen, mindemellett pedig jól magába kell szívnia az izzadságot, hogy éjjel se kelljen levetnie. Remek választás a Styx márka ünnepi mintájú színes boxeralsója. A cseh márka 100% pamutból készít fehérneműt.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

46 tételből 1–30
az oldalt
46 tételből 1–30