120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Legyen sármos a szentesti vacsoránál. Viseljen karácsony mintájú vidám boxeralsót és kóstoljon bele a valódi adventi hangulatba. Az elasztikus gumijú karácsonyi boxeralsók illeszkednek a csípőjére, ezért nem kell elutasítania a vajas kalácsot, a hagyományos pontyot és a gazdag krumplisalátát sem. Szívesebben visel férfi alsónadrágot? Nem problé...

Legyen sármos a szentesti vacsoránál. Viseljen karácsony mintájú vidám boxeralsót és kóstoljon bele a valódi adventi hangulatba. Az elasztikus gumijú karácsonyi boxeralsók illeszkednek a csípőjére, ezért nem kell elutasítania a vajas kalácsot, a hagyományos pontyot és a gazdag krumplisalátát sem. Szívesebben visel férfi alsónadrágot? Nem probléma! Szerezzen be mellé egy hasonló mintájú vidám zoknit is és hangolja össze ruhatárát tetőtől talpig.

Vidám fehérnemű minden ruhatárba

Lazítson a játékos és szabad énjének gyeplőjén és engedje a ruhatárába a vidám mintás, színes fehérneműt. Semmi esetre se hagyja, hogy a megnyerő külső legyen az egyetlen tényező, ami befolyásolja a választásban, figyeljen oda a szabásra, a varrás minőségére és a használt anyagokra is. Általános érvényű, hogy a férfi boxeralsó a magasabb, kicsit kidolgozottabb testalkatra illik, míg az lazább alsónadrág szabása képes elrejteni az esetleges plusz kilókat. Nem tud dönteni? Tekintse meg a cseh Styx fehérneműket, melyek 100%-ban pamutból készültek.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

15 tételből 1–15
15 tételből 1–15
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.