120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

A csodás színekben pompázó vidám boxeralsók mosolyt csalnak az arcára és hű társai lesznek a borús hétköznapokon. Ezeket viselve a jó hangulat garantált. Egy esős hétfő reggel, az irodában a kifogyott kávé vagy a véget nem érő megbeszélés sem szegheti kedvét. Nálunk a természet kedvelői, a jó ételek és a karácsony szerelmesei, valamint az izgal...

A csodás színekben pompázó vidám boxeralsók mosolyt csalnak az arcára és hű társai lesznek a borús hétköznapokon. Ezeket viselve a jó hangulat garantált. Egy esős hétfő reggel, az irodában a kifogyott kávé vagy a véget nem érő megbeszélés sem szegheti kedvét. Nálunk a természet kedvelői, a jó ételek és a karácsony szerelmesei, valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon férfi boxeralsót

A férfi boxeralsók nem hiányozhatnak egyetlen férfi ruhatárából sem. Kényelmes szabásuknak köszönhetően körül ölelik a testet, nem gyűrődnek fel és szűk nadrág alatt is viselhetőek. A derékban kényelmes gumival ellátott boxeralsók tökéletesen illeszkednek: nem szorítanak és nem vágnak be. A cseh Horsefeathers boxeralsók vagy a 69SLAM boxeralsók darabjai mindenképp telitalálatnak számítanak. Még nem hallott róluk? A világszerte ismert női és férfi alsóneműket, fürdőruhákat és kiegészítőket forgalmazó márka a szörfösök, a nap és a jókedv paradicsomában, Balin született.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

200 tételből 1–30
az oldalt
200 tételből 1–30