120 napos ingyenes csere vagy visszaküldés
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350 000 darab fehérnemű áll készen azonnali szállításra
30% Kedvezmény mindenre
30% Kedvezmény mindenre

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Szűrő

Találjon helyet a ruhatárában a vicces mintájú vidám boxeralsóknak, amelyeket viselve önbizalma az egekbe szökik majd. Természetes pamutból készültek, lezser szabásúak van olyan elasztikus gumival, ami nem szorít. Legyen a gördeszkázás királya, vagy az úszás szerelmese a mi boxeralsóinkban mindig önmaga lesz. Nálunk a természet, a jó ételek vag...

Találjon helyet a ruhatárában a vicces mintájú vidám boxeralsóknak, amelyeket viselve önbizalma az egekbe szökik majd. Természetes pamutból készültek, lezser szabásúak van olyan elasztikus gumival, ami nem szorít. Legyen a gördeszkázás királya, vagy az úszás szerelmese a mi boxeralsóinkban mindig önmaga lesz. Nálunk a természet, a jó ételek vagy a karácsony szerelmesei is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon férfi boxeralsót

A boxeralsók kétségtelenül a legnépszerűbb férfi alsóneműtípusok. Ez főként a testhezálló szabásuknak köszönhető; nem gyűrődnek, ezáltal szűk nadrág alatt is viselhetőek. Ráadásul nem csak kisportolt alkaton áll jól, hanem belevaló férfiakhoz is illik. Dobja fel a ruhatárát a cseh Horsefeathers boxeralsókkal vagy a színes 69SLAM boxeralsókkal. Még nem hallott róluk? A világszerte ismert női és férfi alsóneműket, fürdőruhákat és kiegészítőket forgalmazó márka a szörfösök, a nap és a jókedv paradicsomában, Balin született.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

14 tételből 1–14
14 tételből 1–14
Kik vagyunk? A Nedeto.hu

Csehország legnagyobb férfi alsónadrág webshopja vagyunk, ám ez nem jelenti azt, hogy a kínálatunk csak férfi fehérneműből áll. Épp ellenkezőleg! Nálunk mindenki és minden korosztály megtalálja a neki megfelelőt. És van miből válogatni! Hazai- és világmárkákat egyaránt talál nálunk. Alsónadrágok, boxeralsók, bugyik, melltartók... Szeretné meglepni párját egy összehangolt fehérnemű duóval? Nálunk beszerezheti! Extra nagy méretet keres? Nálunk beszerezheti! Egyszerűen mindent megtalál nálunk, ami csak eszébe jut. Ez még nem minden. Ismeri a cseh Styx márkát? Nem? Akkor ezen javítsunk! A Styx márka teljes mértékben Csehországban készül és a termékek kézi ellenőrzésen esnek át. Mi pedig a fél karunkat odaadnánk a termékek minőségéért! Adjon nekik egy esélyt. Már több, mint tíz éve élvezzük amit csinálunk és arra törekszünk, hogy Ön is élvezze a vásárlást nálunk.