120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Raktártakarítás! Akár 80 % kedvezmény
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Adja meg a módját és öltözzön úgy szenteste, mintha egy gálára menne. Viseljen karácsony mintájú vidám boxeralsót és kóstoljon bele a valódi adventi hangulatba. Az elasztikus gumival ellátott boxeralsók tökéletesen illeszkednek Önre, ezért a nem kell visszafognia magát a karácsonyi vacsoránál. Lepje meg magát karácsonyi édességekkel, hagyományo...

Adja meg a módját és öltözzön úgy szenteste, mintha egy gálára menne. Viseljen karácsony mintájú vidám boxeralsót és kóstoljon bele a valódi adventi hangulatba. Az elasztikus gumival ellátott boxeralsók tökéletesen illeszkednek Önre, ezért a nem kell visszafognia magát a karácsonyi vacsoránál. Lepje meg magát karácsonyi édességekkel, hagyományos ünnepi ponttyal vagy egy ízletes krumplisalátával. Csak semmi pánik – nálunk az állatok, a természet és a jó ételek szerelmesei, valamint az izgalmas hobbikért és sportokért dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon férfi boxeralsót

A férfi boxeralsó kimondottan illik a kimagaslóan vagy mérsékelten kisportolt testekre, mert tökéletesen rásimul a fenékre és a férfi büszkeségre. És mi a helyzet az alsóneműk hosszával? Az általános szabály az, hogy minél kidolgozottabb a combja, annál rövidebb alsóneműt választat magának. Tekintse meg a cseh Horsefeathers boxeralsókat vagy a 69SLAM boxeralsókat. Még nem hallott róluk? A világszerte ismert női és férfi alsóneműket, fürdőruhákat és kiegészítőket forgalmazó márka a szörfösök, a nap és a jókedv paradicsomában, Balin született.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

19 tételből 1–19
19 tételből 1–19