120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 350.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Karácsonyi ajándékok akár 80 % kedvezménnyel
Kiárusítás akár 80% kedvezménnyel
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Ár
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Kényelmes, hosszabb szárú férfi boxeralsót keres? Találjon helyet a gardróbjában az állatmintás vidám boxeralsóknak, melyeket a hölgyek is értékelni fogják. Nemcsak a tökéletlenségeket eltakaró, testhez illő szabással, hanem az egyedülálló dizájnnal és minőségi anyaggal is felhívják magukra a figyelmet. Nálunk a természet, a jó ételek és a kará...

Kényelmes, hosszabb szárú férfi boxeralsót keres? Találjon helyet a gardróbjában az állatmintás vidám boxeralsóknak, melyeket a hölgyek is értékelni fogják. Nemcsak a tökéletlenségeket eltakaró, testhez illő szabással, hanem az egyedülálló dizájnnal és minőségi anyaggal is felhívják magukra a figyelmet. Nálunk a természet, a jó ételek és a karácsony szerelmesei, valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon férfi boxeralsót

A boxeralsók a férfiak kedvencei közé tartoznak. Felettébb kényelmes, vonzó és a testhezálló szabásnak köszönhetően öltöny vagy szűk nadrág alá is megfelelő viselet. És hogyan válassza ki az alsónemű hosszát? Az általános szabály az, hogy minél kidolgozottabb a combja, annál rövidebb alsóneműt engedhet meg magának. Tekintse meg a cseh Horsefeathers boxeralsókat vagy a színes 69SLAM boxeralsókat. Még nem hallott róluk? A világszerte ismert női és férfi alsóneműket, fürdőruhákat és kiegészítőket forgalmazó márka a szörfösök, a nap és a jókedv paradicsomában, Balin született.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

27 tételből 1–27
27 tételből 1–27