120 nap az áru visszaküldésére
A vásárlók 98 %-a ajánlja az üzletet
Több mint 400.000 darab fehérnemű nagyszerű áron
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Tavaszi eladás! Akár 80% kedvezmény
Kedvezmenyes kiszereles

Szűrje az adott kategóriát

Méret
Több... Kevesebb
Gyártó
Több... Kevesebb
Multipack
Több... Kevesebb
Szín
Több... Kevesebb
Anyag
Több... Kevesebb
Típus
Több... Kevesebb
Gumírozás típusa
Több... Kevesebb
Egyéb
Több... Kevesebb
Szűrő
https://www.nedeto.hu/812-akar-80-os-kiarusitas

Kényelmes, hosszabb szárú férfi boxeralsót keres? Csinálj helyet a szekrényedben a vidám, állatmotívumos boxeralsónak, amellyel több nőnél is pontot fogsz tenni. Nemcsak a tisztességes szabásukkal, amely sok hibát elrejt, hanem eredeti kialakításukkal és minőségi anyagukkal is vonzzák a figyelmet. Nálunk a természet, a jó ételek és a karácsony ...

Kényelmes, hosszabb szárú férfi boxeralsót keres? Csinálj helyet a szekrényedben a vidám, állatmotívumos boxeralsónak, amellyel több nőnél is pontot fogsz tenni. Nemcsak a tisztességes szabásukkal, amely sok hibát elrejt, hanem eredeti kialakításukkal és minőségi anyagukkal is vonzzák a figyelmet. Nálunk a természet, a jó ételek és a karácsony szerelmesei, valamint az izgalmas hobbi és a sport iránt dobogó férfi szívek is megtalálják a kedvencüket.

Hogyan válasszon férfi boxeralsót

A boxeralsók a férfiak kedvencei közé tartoznak. Felettébb kényelmes, vonzó és a testhezálló szabásnak köszönhetően öltöny vagy szűk nadrág alá is megfelelő viselet. És hogyan válassza ki az alsónemű hosszát? Az általános szabály az, hogy minél kidolgozottabb a combja, annál rövidebb alsóneműt engedhet meg magának. Tekintse meg a cseh Horsefeathers boxeralsókat vagy a színes 69SLAM boxeralsókat. Még nem hallott róluk? A világszerte ismert női és férfi alsóneműket, fürdőruhákat és kiegészítőket forgalmazó márka a szörfösök, a nap és a jókedv paradicsomában, Balin született.

Mutass többet

Top

Leggyakrabban megvásároltak

Legjobban értékelt

Legújabb

Legolcsóbb

Legdrágább

20 tételből 1–20
20 tételből 1–20